Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, tudnatok peldakat linkelni erre a tipikus rosszfius macho viselkedesre amit a nök nagyresze annyira szeret?
Hozzamvagta egy csaj nemreg hogy olyan jofius pofim van, hogy ez igencsak nehezen fog elkelni a hölgyek köreben. Meg ra is kerdezet, hogy van e plüssmacim...t
Tele van vele az internet, plusz en is azt latom nagyon sok helyen hogy az ilyen nagyszaju, laza, flegma, bünözöstilusban öltözködö emberkeket nagyon gyakran imadjak a nök, mondvan a rosszfiukat szertik, es ök nem unalmasak, nem tul kedvesek, nem jofius looser-ek stb.
Tudnatok videot, cikket barmit linkelni ahol leirjak kicist pontosabban miröl is van szo?
Jo lenne ezt nöi szemszögböl is jobban megerteni.
Fel akarok erre keszülni, nehogy legközelebbi kacsolatomban az legyen a gond, hoyg tul jofius vagyok:)
Komolyan, az ilyen selejtesen sz..r kamus kérdések megírására külön embereket béreltek fel itt a Gyk-n?
"Meg ra is kerdezet, hogy van e plüssmacim...t"
Na jól van, gyakorolj még, nagyon átlátszó. :)
A bűnöző stílusú férfiak max az ilyen 8 általánost sem végzett cigánylányoknak jönnek be, akiknél az az alap, hogy pár évet ül a férfi börtönben.
A kicsit is értelmesebb rétegnek azonban ez egyáltalán nem jön be, egyenesen taszító. A “rosszfiú” stílus ilyenkor teljesen mást takar. Határozottságot, sikerességet az életben, olyat, aki nem riad meg jóformán semmitől. Leginkább Christian Greyhez tudnám hasonlítani A szürke ötven árnyalatából, vagy James Bondhoz..a James Bondból :D Tehát nem valódi rosszfiúkra kell gondolni, nem rosszat akarnak a világnak vagy más embereknek(az ilyen emberek ta-szí-tó-ak), hanem egyszerűen bátrak, férfiasak, de ha kell, gyengédek, és intelligensek, udvariasak.
"A bűnöző stílusú férfiak max az ilyen 8 általánost sem végzett cigánylányoknak jönnek be, akiknél az az alap, hogy pár évet ül a férfi börtönben."
Mese, mese, mátka. :D Egész életemben polgári, értelmiségi közeg vett körül, elitgimnáziumba, utána meg topegyetemre jártam. Nyugodj meg, amelyik csaj nem egy introvertált nyomi, az ezekben a körökben is többre értékeli az ilyen férfiakat a jófiúknál. Ugyanúgy vagánynak tartja és adott esetben oda van értük. Nem fog velük összeházasodni, de alkalmi dugásokra, bulikázásokra (pláne ingyen kólával) nagyon is szeretik ezt a közeget.
Nos, akkor én boldogan vállalom, hogy egy "introvertált nyomi" vagyok. :)
Kérdező!
A nagyon extrovertált, és még az életet habzsoló nők azok maximum, akik ezeket a férfiakat részesítik előnyben, ha te komoly kapcsolatra vágysz, ebben a körben hiába keresel párt. Illetve nálad szerintem nem az a probléma, hogy nem ilyen vagy, hanem bár nem ismerlek, de lehetséges hogy átestél a ló túloldalára. Ha valaki folyton-folyvást a nő érdekeit nézi, teljesen alárendeli magát a kapcsolatnak, már-már piedesztrára emeli a kiszemeltjét, az férfiatlan. Teljesen elvárható, hogy a két fél tisztelje egymást, de ez ne menjen a saját érdekek rovására. Talán érthető, mit is próbálok mondani... Nem tudom, te hogyan állsz a témához, de próbálj meg lazább és rugalmasabb lenni, jelezni, ha valami nem összeegyeztethető a te időrendeddel, értékeiddel, stb
.
Az meg hogy "Hozzamvagta egy csaj nemreg hogy olyan jofius pofim van..." szimplán bunkóság. Tényleg nem ismerlek, de mind szóhasználatod, mind a leírásod alapján középiskola/gimnázium-korúnak tűnsz, ott sajnos nagyon keverednek a különböző rétegek és klikkek, próbálj meg valamilyen hobbidhoz kapcsolódó tevékenységekben részt venni, ahol találhatsz értelmes embereket. Ha nem abban a korban vagy, akkor a közegből kellene kitörnöd, mert ilyen beszűkült és felszínes emberek közelsége nem lehet kellemes.
És egy kérdés: "nehogy legközelebbi kacsolatomban az legyen a gond" <- ez alapján már volt kapcsolatod. Annak miért/hogy lett vége? Abból nem sikerült tanulnod valamit, nem derült ki hogy nem a ló túloldalán vagy-e mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!