Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, tudnatok peldakat linkelni erre a tipikus rosszfius macho viselkedesre amit a nök nagyresze annyira szeret?

Figyelt kérdés

Hozzamvagta egy csaj nemreg hogy olyan jofius pofim van, hogy ez igencsak nehezen fog elkelni a hölgyek köreben. Meg ra is kerdezet, hogy van e plüssmacim...t

Tele van vele az internet, plusz en is azt latom nagyon sok helyen hogy az ilyen nagyszaju, laza, flegma, bünözöstilusban öltözködö emberkeket nagyon gyakran imadjak a nök, mondvan a rosszfiukat szertik, es ök nem unalmasak, nem tul kedvesek, nem jofius looser-ek stb.

Tudnatok videot, cikket barmit linkelni ahol leirjak kicist pontosabban miröl is van szo?

Jo lenne ezt nöi szemszögböl is jobban megerteni.

Fel akarok erre keszülni, nehogy legközelebbi kacsolatomban az legyen a gond, hoyg tul jofius vagyok:)

2019. jan. 28. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan, az ilyen selejtesen sz..r kamus kérdések megírására külön embereket béreltek fel itt a Gyk-n?

"Meg ra is kerdezet, hogy van e plüssmacim...t"

Na jól van, gyakorolj még, nagyon átlátszó. :)

2019. jan. 28. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

A bűnöző stílusú férfiak max az ilyen 8 általánost sem végzett cigánylányoknak jönnek be, akiknél az az alap, hogy pár évet ül a férfi börtönben.

A kicsit is értelmesebb rétegnek azonban ez egyáltalán nem jön be, egyenesen taszító. A “rosszfiú” stílus ilyenkor teljesen mást takar. Határozottságot, sikerességet az életben, olyat, aki nem riad meg jóformán semmitől. Leginkább Christian Greyhez tudnám hasonlítani A szürke ötven árnyalatából, vagy James Bondhoz..a James Bondból :D Tehát nem valódi rosszfiúkra kell gondolni, nem rosszat akarnak a világnak vagy más embereknek(az ilyen emberek ta-szí-tó-ak), hanem egyszerűen bátrak, férfiasak, de ha kell, gyengédek, és intelligensek, udvariasak.

2019. jan. 28. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
14%

"A bűnöző stílusú férfiak max az ilyen 8 általánost sem végzett cigánylányoknak jönnek be, akiknél az az alap, hogy pár évet ül a férfi börtönben."

Mese, mese, mátka. :D Egész életemben polgári, értelmiségi közeg vett körül, elitgimnáziumba, utána meg topegyetemre jártam. Nyugodj meg, amelyik csaj nem egy introvertált nyomi, az ezekben a körökben is többre értékeli az ilyen férfiakat a jófiúknál. Ugyanúgy vagánynak tartja és adott esetben oda van értük. Nem fog velük összeházasodni, de alkalmi dugásokra, bulikázásokra (pláne ingyen kólával) nagyon is szeretik ezt a közeget.

2019. jan. 28. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
#3 Én ugyanilyen “körökben” mozgok, magam is egyetemista vagyok és senkit nem látok ilyen pasival. Sok barátnőmet jegyzik el sorra, babát várnak vagy ilyesmi és mindnek normális pasija van(jogász, focista, vállalkozó, mérnök stb). De most komolyan ne akard már bemagyarázni, hogy minden nő börtöntöltelékekre bukik, mert mindenki tudja, hogy nem így van :D
2019. jan. 28. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Férfiként mondom, hogy az ilyen Clint Eastwood féle figurákat szeretik, aki történetesen ügye a jó...
2019. jan. 28. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj,hogy ha ilyen menő felé akarsz lenni, ha jó, ha rossz ahhoz ki kell nézni valahogy, férfiasnak kell lenni, ami leginkább genetika.
2019. jan. 28. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Nos, akkor én boldogan vállalom, hogy egy "introvertált nyomi" vagyok. :)

Kérdező!

A nagyon extrovertált, és még az életet habzsoló nők azok maximum, akik ezeket a férfiakat részesítik előnyben, ha te komoly kapcsolatra vágysz, ebben a körben hiába keresel párt. Illetve nálad szerintem nem az a probléma, hogy nem ilyen vagy, hanem bár nem ismerlek, de lehetséges hogy átestél a ló túloldalára. Ha valaki folyton-folyvást a nő érdekeit nézi, teljesen alárendeli magát a kapcsolatnak, már-már piedesztrára emeli a kiszemeltjét, az férfiatlan. Teljesen elvárható, hogy a két fél tisztelje egymást, de ez ne menjen a saját érdekek rovására. Talán érthető, mit is próbálok mondani... Nem tudom, te hogyan állsz a témához, de próbálj meg lazább és rugalmasabb lenni, jelezni, ha valami nem összeegyeztethető a te időrendeddel, értékeiddel, stb

.

Az meg hogy "Hozzamvagta egy csaj nemreg hogy olyan jofius pofim van..." szimplán bunkóság. Tényleg nem ismerlek, de mind szóhasználatod, mind a leírásod alapján középiskola/gimnázium-korúnak tűnsz, ott sajnos nagyon keverednek a különböző rétegek és klikkek, próbálj meg valamilyen hobbidhoz kapcsolódó tevékenységekben részt venni, ahol találhatsz értelmes embereket. Ha nem abban a korban vagy, akkor a közegből kellene kitörnöd, mert ilyen beszűkült és felszínes emberek közelsége nem lehet kellemes.

És egy kérdés: "nehogy legközelebbi kacsolatomban az legyen a gond" <- ez alapján már volt kapcsolatod. Annak miért/hogy lett vége? Abból nem sikerült tanulnod valamit, nem derült ki hogy nem a ló túloldalán vagy-e mégis?

2019. jan. 28. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:
7.: Alapvetően fejleszteni akarom magam. Az ertekrendet nem akrom feladni, de azt hajlando vagyok elfogadni, hogy ha bizonyos tulajdonsagokhoz, visselkedeshez, megjeleneshez a nök 80%-a vonzodik akkor azt hajlando vagyok elsajatitani, mert ugye amai vilagban verseny van...
2019. jan. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!