Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?
"Fú, mennyi szóval írták itt le azt, hogy "soha nem volt még csajom"."
Akár ebben is hihetsz, mert így nem kell szembenézni a valósággal, hogy a dolgok máshogy vannak, mint amit te jelenleg hiszel.
35: Lehet valami abban, hogy a pénz a legfontosabb. :) Akár tudat alatt vagy valami.
Lehet magas vagyok és nem vagyok kövér, de olyan ronda vagyok, hogy Zámbó Jimmyt is velem riogatnák, ha még élne.
Viszont mióta nagyon jól megy. Azóta sokkal több lehetőségem adódott, pedig szebb nem lettem. Élőben pont nem hivalkodok pénzzel. Nem veszek drága ruhákat, cipőket. Pont úgy élek, mint előtte.
"Nem , nem csak a pénz."
Fiatal nőknél nem igazán számít a pénz, de amikor a nő elmúlik 30, és családot akar, akkor azt fogja nézni, hogy melyik pasinak van pénze, mert nem akar kényelmes életet akar. Ez tény és való. Természetesen van kivételes eset, amikor a srác egy nőcsábász, de ezt leszámítva, a nő racionális szemszögből olyan pasit fog keresni, akinek van pénze.
A nőkről nem véletlenül terjedt el globálisan világszerte, hogy a pénzre mennek. Csak a feministák tagadják ezt hevesen, akik a nőket minél pozitívabban akarják feltüntetni.
40. Nagy igazság! Ez abszolúte így van.
F
"Amig a jofiuk elhivnak 5 csajt randira es talonokat tartanak es bénáznak es 5 csaj kosarazza ki őket, addig egy rosszfiu kinez magának egyetlen egyet es mint cápa levadássza."
Na, ma is új információval gazdagodtam saját magammal kapcsolatban. Bárcsak lenne 5 nőm, akit talonban tarthatnék! :)
48. Mindent visz a külső, ebből induljunk már ki. Hiába menne hozzád oda egy kicsattanó önbizalommal rendelkező, vagány, humoros pasi, ha nem vonz. Genetika. Vannak olyan emberi tulajdonságok, amiken még akkor sem tudsz változtatni, ha csomót kötsz a derekadra. Az arberendezés, a válszélesség, a magasság, a csípő, a tuskó lábak, a nyak, a tepsi kezek, az ormótlan újjak stb. hHa valakit ilyenekkel áldott meg a sors, annak krvára lejjebb kell adnia, de még akkor sem lehet valami sikeres a nőknél.
Visszafelé egy nő kb. tök mindegy hogy néz ki, tutira valaki rá fog hajtani.
Persze, legyél vagány, legyél cápa, határozott, önbizalomtól duzzadó, jó ember, humoros és tájékozott... meg legyél olyan, aki már az első ránézésre bejön a nők 80-90%-nak. Hát persze... Egyébként vicces, de egy nő mivel tudja ellentételezni mindezeket az isteni adottságokat? Ja, hogy azok a fiűk akik ilyenek, rommá dugják magikat 40 éves korukig, mert minden nőről már az első blikkre lecsúszik a bugyi. Nem, nem a vagányságuk előtt, hanem a szexuális kisugárzásuk előtt. Ezzel szemben mit tegyen egy olan hapsi, aki ránézésre a nők 80-90-95%-a elutasít. Így első blikkre, sőt ha cápáskodik, még bunkónak és tolakodónak tűnik.
Egy ferrarit megnéznek, vágyakoznak rá, addig egy ezüst színű opel astra classic-ot meg azért tartanak mert csak erre futotta. Nem is tetszik, nem is megy gyorsan, nem is eszik keveset, csak gurul A-ból B-be. Ha lehetőséged van elérni mindkettőt, melyiket választanád? Na ugyan ilyen a férfiak kiválasztása is. A többi csak duma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!