Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
38%

59-es, na ilyenkor kezdem felbszni magam. Az ösztön az belénk kódolt. Biológia. Talán nem szoktál enni, inni, aludni? Annyira túlfejlődtél az ősember szintjén, hogy már nincsenek benned ösztönök?

Na most lépek ki ebből a vitából. Amikor ennyire sík a vitapartner, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem képes felfogni, akkor nincs értelme folytatni.

2022. aug. 27. 11:08
 62/85 anonim ***** válasza:
71%
#61 itt te vagy az aki megakadt az ősember szintjén. Szoktál enni, inni alaudni, de gondol9m a le tudod küzdeni ezeket a vágyakat és nem téped ki más kezéből a kaját, amint megéhezel. A gerincteken, gyenge férfiak takaróznak csak a biológiával, akik nem tudják leküzdeni a d gási kényszerüket
2022. aug. 27. 14:25
 63/85 anonim ***** válasza:
84%
Az emberbe az erőszak és a fajtársaik megölése is bele van kódolva, érdekes módon mégsem veri mindenki pofán a másikat, ha felcseszik, illetve nem szurjuk le a szomszéd nénit, hogy megszerezzük a vagyontárgyait.
2022. aug. 27. 14:45
 64/85 anonim ***** válasza:
86%

Hogy kicsit visszább kanyarodjunk az eredeti kérdéshez...

Az előítéletesség is bele van kódolva minden egyes emberbe. 😉

2022. aug. 27. 14:58
 65/85 anonim ***** válasza:
88%
Biztos vannak nők, akik valószínűleg azért vonzzák be ezt a típust, mert mondjuk bántalmazta őket vagy az anyjukat az apjuk. Vagy annyira rossz emberismerők és hiszékenyek, hogy a szeretetéhségüket könnyű kihasználni. Vagy menekülnek csöbörből vödörbe és ilyen jut. De nem arra vágynak ezek a lányok, hogy valaki miatt majd jó sokat sírhassanak. És vannak biztos nők, akik szintén rosszak, mert "a világ se jó, akkor meg minek", szóval ez a tipikus bűnözői attitűd és nekik ez a fajta hatalom az izgalmas. Szóval a kérdésed olyat állít, ami nem igaz, lévén a nők is pont olyan sokfélék, mint a férfiak.
2022. aug. 27. 16:32
 66/85 anonim ***** válasza:
19%

Én mint átlag férfi: piszkosul jó lett volna 18-30 év között naponta más nőket megdugni. Tök jó lett volna ha nőkön azt láttam volna, hogy vonzónak tartanak. Tök jó lett volna az is, ha a PÁRVÁLASZTÁS tényleg VÁLASZTÁS lett volna, nem pedig csak próbálkozás. Választani azok tudnak, akiknek van kikből. Én azokkal jártam, akikkel összehozott az élet, a fele nem is tetszett külsőleg, volt akik nem jöttek be belsőleg. Tehát fiatalon lehettem volna akár 10-12 évig is egyedül, mivel sosem kerültem össze olyanokkal, akik kívül-belül tetszettek volna. Akik számomra ideálisak lettek volna, azok levegőnek néztek, és most itt nem brutálisan jól kinéző bombázókról beszélek. Sőt, nekem az egyetlen kérésem az volt a sorstól, hogy vékony nővel jöjjek össze. Hatalmas kívánság tudom... Ma már házas vagyok, de azt mondom, hogy inkább éltem volna úgy hogy minden nap mással szexelek, mint azt az életet ami jutott. Tudom, most jön a kérdés, miért nem változtattam rajta, Mert genetikailag sosem leszek a nők bálványa, de még az sem, hogy azt mondják rám hogy szódával elmegy. Egyetemen sem kerültem bele fergeteges bulikba, jelenleg is hiába vagyok magas beosztásba, hiába hogy nem vagyok kövér, nem vagyok alacsony.

Egyébként ha belegondolok, egetemen sem számított más mint a szex, mármint a fiú társaimnál. A kollégáim zöme is csak a szexet keresi, akik házasok, azoknak is jelentős része folyamatosan félrejár, de ezt marha jól leplezik otthon. Hú, mennyiszer volt hogy pl. éjjel kettőkor kellett alibit adnom a feleségeknek. Szóval tényleg az van, hogy a szex az igazi motiváció egy férfi életében. LEhet idősen már nem, de kb. 60 éves korig az tuti. Ha nekem is lenne lehetőségem, egy pillanatig sem gondolkodnék rajta, házasság ide vagy oda. Nem kell azt bevallani otthon. Persze esélyem nincs egy szeretőre, krvákra meg nem fájt sosem a fogam. 42/F

2022. aug. 27. 16:56
 67/85 anonim ***** válasza:
11%

66, na végre valaki érti, miről van szó. És hangsúlyoznám a többieknek, hogy az illető 42. Negyvenkettő! És még továbbra is így gondolja. Nem egy serdülő középiskolás. Köszi ezt kommentet!

62-63, ne fáradj, már megbeszéltük, hogy a téma felfogására nem vagy alkalmas.

2022. aug. 28. 10:32
 68/85 anonim ***** válasza:
86%
Elég sekélyes és szomorú, ha az élet értelme a szex.
2022. aug. 28. 11:13
 69/85 anonim ***** válasza:
21%
68. Az élet értelme a szex, azon kívül is elég sok dolog fontos. Ha ma azt mondanám hogy nincs több szex senki számára, nézd meg hogy hova tartana a világ. Egy normális férfi ha ránéz egy nőre, egyből az ugrik be hogy húúú de megdugná vagy sem. Oké, nem mondja ki, de ez van. Ha csak szimplán megyek az úton, akkor is ez van. Ha jön 100 nő szembe, akkor mind a 100-at lemeózom, és aki tetszik, azzal tovább is megyek a fantáziámban. Van feleségem, de ezt a dolgot nem lehet kiiktatni. A nap fénypontja a szex. Ha tehetném az összes nővel dugnék. Mivel ember vagyok, így természetesen nem teszem meg. A lényeget értsd.
2022. aug. 28. 11:20
 70/85 anonim ***** válasza:
39%
Az nem stimmel az elmélettel, hogy ez te vagy, de nem minden férfi olyan, mint te. Libidóra, értékrendre, neveltetésre, életcélokra, érzelmi intelligenciára, tapasztalatokra és még ezer dolog... nagyon sokfélék az emberek.
2022. aug. 28. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!