Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek milyen a "rosszfiús" megjelenés, és melyikek a "rosszfiús" viselkedésjegyek?
Tehát külsőt illetően pl. ruha, haj, arcszőrzet.
Viselkedésre meg összességében egy stílusra, vagy pedig bizonyos személyiségformákra gondolok.
rosszfiús megjelenés szerintem:
kigyúrt,kopasz,fukszos pasik
a rosszfiúk csak kívül rosszfiúk. :) azt mutatják a külvilágnak, pimaszak, bunkók, és szemetek tudnak lenni, de sok csak kicsit megy túl a határon, és akkor is látszik rajtuk, hogy megijednek, hoyg "úristen, mit mondtam" :D ezt nagyon bírom bennük, olyan aranyosak, hogy próbálják mutatni a kemény srácot, de látszik, hogy igazából nem azok.
de megjelenésileg is teljesen különböznek, ez a saját stílusuktól függ. a punkokat gyakran nézik annak, pedig egyáltalán nem biztos, hogy azok, csak azt hiszik róluk. (van néhány haverom :D) vannak a teljesen átlagos külsejűek, és szerintem a felzselézett hajúaknak is nagy része az. szerintem a legtöbbnek nincs semmilyen arcszőrzete, de biztos van néhány.
nekem a nagy része bejön, tudnak helyesek, és kedvesek is lenni (ha nagyon akarnak xD)
Nekem a rosszfiú szóról mindig ő jut eszembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!