Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
5%
29. Igen, ezt fejtegettem én is. És lehet, hogy felületes meg felszínes lehet így élni, de egy csomó bajtól megóvnád magad. A mély emberi kapcsolatokra ott vannak a barátok. Velük anélkül tudok lelkizni meg mély dolgokat megélni, hogy érzelmileg zsarolnának engem. Ezért tartom a barátságot egy értékesebb dolgonak, mint a szerelmeket. Nincs hazugság, nincs őrlődés. Amúgy minden barátom túlélte a kapcsolataimat. Szerintem ez is beszédes.
2022. aug. 26. 09:34
 32/85 anonim ***** válasza:
61%
Az egyenlőtlenséget az okozza, hogy a nők válogatnak, a férfiak meg elfogadják az a helyzetet, hogy egy nő adott nekik lehetőséget. Sosem beszélhettünk a történelem során párválasztásról, mert az emberek 90%-a nem választ, hanem megpróbálja a kapcsolatot. Választásról akkor beszélhetnénk, ha pl. 5-10 nőből vagy férfiból választhatnánk ki a legjobbat. Ilyen lehetősége kinek van? Ha nő vagy már közelebb állsz a választáshoz, bár ott meg az a baj, hogy a pasik túlnyomó részét nem fogod érdekelni mint ember, ők csak dugni akarnak. Mondjuk ma már rengeteg az ösztönlény nő is. Tehát az van, ha a kinézeted csak átlagos, férfi vagy, nem vagy különösebben extrovertált, akkor erősen megszívtad. A harsány pasik mindig előtted fognak járni, még akkor is ha 100X idiótábbak!
2022. aug. 26. 09:38
 33/85 anonim ***** válasza:
17%
A jófiúság önmagában nem taszító. Az "igen, drágám"-ozás MINDENRE, a hajbókolás, a nyálasság, a szobanövény jellegű semmittevő vegetálás, a nebántsvirágság, a "nőt meg sem merem szólítani" félénkség jellegű jófiúság taszító. A rosszfiúk is főleg azért vonzóbbak, mert magabiztosak. Az más kérdés, hogy az okos nő ki tudja közülük szűrni a parasztokat, és kiválasztja a magabiztos, vagány, de figyelmes és jól nevelt példányokat. Aki meg a buta p...kért picsog, aki a bunkó balhés pasival megy el (és nem, ez nem az összes nő, távolról sem), az meg férfiból nem a túlzottan okos típus.
2022. aug. 26. 09:47
 34/85 anonim ***** válasza:
71%
Ez a jófiús, rosszfiús duma max a fiataloknál figyelhető meg. 20 éves kor felett azért már más szemszögeket tartanak fontosnak a nők.
2022. aug. 26. 09:47
 35/85 anonim ***** válasza:
42%
34. igen, tudjuk, a pénzt
2022. aug. 26. 09:49
 36/85 anonim ***** válasza:
26%
Fú, mennyi szóval írták itt le azt, hogy "soha nem volt még csajom".
2022. aug. 26. 10:05
 37/85 anonim ***** válasza:
53%

35# és telitalálat. Ja nem. Nem , nem csak a pénz. És itt azért is említem meg pénzt, mert sokan a 20- as éveikbe már gyereket szeretnének. Ahhoz viszont kell pénz is. Amit kiemeltem volna az a férfiasság, a céltudatosság, az hogy kölcsönösen támaszai legyünk egymásnak, összeköltözzünk, családot alapitsunk.

Visszatérve a pénzre. A legtöbbhöz sajnos kell. Nem dobnak utánunk semmit ingyen. Mi egy régi suzukival kezdtük anno a kapcsolatunkat. Amit nemrégen cseréltünk le egy új fajta kocsira. Életünk legjobb döntése volt, mert karamboloztunk, ripityára tört, de mindenki kiszállt belőle. Ez a suzukinál nem jött volna össze, ott már nem kellett volna gondolkodnunk, hogyan szállunk ki a roncsból. Nem volt bajunk a suzukival sem, de egy újabb kocsi nagyobb védelmet tud biztosítani.

2022. aug. 26. 10:07
 38/85 anonim ***** válasza:
38%
35. Ez ugyanolyan sztereotípia, mint hogy a férfiaknak meg csak a szex kell. Bár ha igaz, akkor meg mitől rosszabb egy nő, akinek csak a pénz kell, mint egy férfi, akinek csak a szex? És hát mindenkinek joga van elvárni ezt-azt és az alapján válogatni, aztán vagy megkapja, vagy nem.
2022. aug. 26. 10:14
 39/85 anonim ***** válasza:
14%
34. Hát azok a nők, akik kinőtték a tinikort fejben, igen. Láttam már példát gyerekes nőkre, akik 30-40 évesen még mindig a rosszfiúk után futottak. De persze sosem jött nekik össze egy sem, csak fanyalodtak rájuk meg mutogatták egymásnak (nők között), hogy nézd, "ezt a faszit kéne felszedni".
2022. aug. 26. 10:15
 40/85 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem az olyanokat akik nem bizonytalankodnak hezitálnak hanem erőteljesen KELLEK nekik.

Amig a jofiuk elhivnak 5 csajt randira es talonokat tartanak es bénáznak es 5 csaj kosarazza ki őket, addig egy rosszfiu kinez magának egyetlen egyet es mint cápa levadássza.

Aztán vagy szerelmes lesz vagy nem.

2022. aug. 26. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!