Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
79%
Én a kedvest jobban kedvelem.
2022. aug. 26. 08:37
 12/85 anonim ***** válasza:
16%

A női ösztön miatt.

A "rosszfiú" alkat többnyire határozott, magabiztos, akaratos, bátor, hangoskodós, kivagyi, és nagyképű. Ezzel azt mutatja a nők felé, hogy neki aztán tökmindegy, hogy van-e valakije, mert ő egyedül is elboldogul, még a jég hátán is megél, ha kell, és egyedül is le tudja vadászni a mamutot. (Ez evolúciósan imponál a nőknek.)

A "jófiú" alkat többnyire visszahúzódó, halk szavú, bátortalan, és önbizalom-hiányos. Ebből a nőknek az jön le, hogy egy mama kedvence, önálló életre képtelen emberről van szó, aki még magát sem tudná megvédeni. (Ez evolúciósan kevésbé imponál a nőknek.)

2022. aug. 26. 08:41
 13/85 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem vonzó a rosszfiúk viselkedés. Ezalatt nem feltétlen arra gondolok, amikor a másik bunkó, hanem amikor egyszerre több vasat tart a tűzben, csak akkor vesz elő, ha neki van szüksége rám, sosem lehet tudni, hogy együtt vagyunk e vagy sem… nekem ez az érzelmi labilitas sosem volt vonzó, egyenesen taszított kamaszként is és sosem volt ilyen párom.

24N

2022. aug. 26. 08:43
 14/85 anonim ***** válasza:
5%

Várj, egy apró momentum még hiányzik: legyen erős, karakteres, férfias, barna latin szerető típus külsőre. A vékony vagy kövér férfiak szintén mehetnek a lecsóba. A probléma ott kezdődik, hogy egy átlag alatti nő is válogathat, az átlag férfi meg örüljön ha évente egy átlag alatti nő szóra méltatja.

Egy átlag alatti nő előadhatja hogy neki ilyen meg olyan külsővel rendelkező, meg belső értékekkel bíró férfi kell, addig ha egy férfi kifejti az elképzeléseit, ő már felszínes.

2022. aug. 26. 08:43
 15/85 anonim ***** válasza:
31%
Nem a bunkó viselkedés a vonzó, sőt! Hanem a határozottság, belevalóság, bátorság! Az un. rosszfiúk ebben sokkal jobbak! A nők nagyobb biztonságban érzik magukat mellettük. Egy tökös, belevaló “jó fiú” azonban nagyobb esélyekkel játszik. Csak ilyen kevés van sajnos.
2022. aug. 26. 08:45
 16/85 anonim ***** válasza:
38%

9

Akkor ne fogd fel, és kezelj homogén masszaként 3.5 milliárd embert. Hajrá.

2022. aug. 26. 08:48
 17/85 anonim ***** válasza:
15%

Egyetértek, kb. erről írtam én is a #6-os kommentben.

Bár azt gondolom, talán ezzel az igazsággal való szembesülés (is) volt az, ami teljesen kioltotta belőlem a nők iránti tiszteletet. Lehet itt érvelni az evolúciós pszichológiai hátterrel - ami helyes is, - de kifejezetten barbár gondolatnak tartom, amikor valakit ennyire az ösztönei vezetnek.

Bár tegyük hozzá, hogy a nők iránti tisztelet lesüllyedése bennem egy érdekes lélektani változást okozott: önmagam kezdtem el tisztelni, hogy többet nem alázkodok meg egy nőnek, és innentől fogva inkább a laza kapcsolat lesz az, amit a nőkkel el tudok képzelni. De ez jobb is így, legalább marad idő egyéb elfoglaltságokra is.

2022. aug. 26. 08:49
 18/85 anonim ***** válasza:
21%

"Akkor ne fogd fel, és kezelj homogén masszaként 3.5 milliárd embert. Hajrá."

Fogom ezt a 3,5 embert, és különböző csoportokba sorolom őket, és igyekszem megtalálni a csoportok közötti közös pontokat, eltéréseket.

2022. aug. 26. 08:54
 19/85 anonim ***** válasza:
12%
*3,5 milliárd embert
2022. aug. 26. 08:54
 20/85 anonim ***** válasza:
71%

De akkor már mindjárt magatokat földhöz verve sipákoltok, ha valaki azt mondja, a férfiaknak csak szex kell...

Nem kicsi a kettős mérce.

(Jelzem, mindkét kijelentés hülyeség.)

2022. aug. 26. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!