Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
88%
7. Na én meg egy vallásos momés csaj voltam :D
2022. aug. 26. 09:01
 22/85 anonim ***** válasza:
92%

A férfiak többségének valószínűleg tényleg csak a szex kell(ene), ha olyan szinten lenne, hogy bárkivel le tud feküdni. Főleg fiatal korban, amikor a tesztoszteron 100%-on van. Véleményem szerint a párkapcsolatok döntö többsége hazugság: férfi részről azért, mert örül, hogy talált magának egy nőt, mivel nem túl jó a csajozásban. Pedig legszívesebben Vicroria's Secret modellekkel mulatna. Csak mivel erre nincs lehetősége, ezért meghúzza magát a párkapcsolatban.

Nehogy azt gondold tehát a #17-es kommentem alapján, hogy csak a nőkről van rossz véleményem. Szerintem mindkét nem kifejezetten képmutató az esetek többségében. Csak máshogy, ezért nem bízok sem alapvetően az emberekben.

2022. aug. 26. 09:04
 23/85 anonim ***** válasza:
22%
Mint ahogy nőben is valaki a csendes, visszahúzódót szereti, úgy pasiban sem feltétlenül a harsány, nagyképű pasi jön be. Vannak nők, akik kifejezetten a visszafogott, érzékenyebb srácokra buknak. Létezik, mert tapasztaltam. Hogy mennyire durvultak el a dolgok, hát egó az van, de nehogy már mindenkinek az alja viselkedésű ember kelljen. Alja viselkedésű ember lehet pozíciótól függetlenül, ha semmi lelkiismeret nincsen benne.
2022. aug. 26. 09:11
 24/85 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy nektek a "jó" azt jelenti, hogy beszari, életképtelen, nyomi. Nem helyes, és ettől lesz jó. Ez téves.

A jófiú határozott, van önbizalma, őszinte, képes megélni az érzéseit, a jósága nem megjátszás, hogy puncit kapjon.

2022. aug. 26. 09:14
 25/85 anonim ***** válasza:
80%
22. Férfiként ezt meg tudom erősíteni. Így van, pontosan. A nők nyűgösek, csak a gond van velük. Én a szexszel is meg lennék elégedve. A köd elmúlik, az igények maradnak.
2022. aug. 26. 09:17
 26/85 anonim ***** válasza:
77%

Van egy pár normális nő, de a többségükkel tényleg csak a gond van. Figyelni, hogy elégedett legyen, aztán meg ne csaljon. Har a francnak sem hiányzik ez a frusztrált állapot.

2022. aug. 26. 09:20
 27/85 anonim ***** válasza:
29%
25. Nemek harca van, aztán ha nincs pasi/csaj, akkor megy a sírás, mert végső soron nem tudnak egymás nélkül meglenni. Csak szétszekálni nem kéne egymást. Egyszerűnek kéne lenni mint a faék, nem játszmázni, drámázni.
2022. aug. 26. 09:23
 28/85 anonim ***** válasza:
23%
(25# foly.) Kicsit kifejtve: minden, amire szükségem van, az adott: eltartom magam, ha társaság kell, ott vannak a haverok. Nincs szükségem érzelmi viharokra, amik a nőkkel járnak. A haveri társaságom nekem mindent megad, kivéve ugye azokat az érzelmi terheket, amit egy kapcsolat jelent. A kisajátítás, az örökös féltékenykedés (a nő részéről), a "hol vagy már, mikot jössz", a "csúnyán nézek rád és rajtad töltöm ki a sértődésemet", a "nem beszélhetsz más nőkkel" és ha nem tartod be, akkor a lelkedet fogja őrölni folyamatosan. Persze a szexre szükség van, így ez a része valóban hiányzik. Ha emellé nem kell egy párkapcsolatot hazudni, az a legjobb, akkor tényleg révben vagyok.
2022. aug. 26. 09:25
 29/85 anonim ***** válasza:
29%

Sőt, nem csak a megcsalásról van szó.

Volt olyan exem, aki a menstruációja idején kész ideg volt, több megállónyi utat végigveszekedett velem. Aztán mikor a nők megsértődnek valamin, és mikor megkérdezed mi a baj, a válasza ez: "semmi". Aztán ott vannak a folyamatos hangulatingadozások. Az egyik héten még őrülten szeret, a másik héten szakítani akar. Stb.

A nők többségével csak a gond van. Szóval az ösztönök helyett természetes, hogy a férfi megelégedne csak a szex-szel is. Ha azt mondaná 5 Vicroria's secret modell, egy pasinak, hogy "kielégítünk, amikor csak akarod, és nagy szexpartykat rendezünk, de ne legyen köztünk romantikus kapcsolat" - számos pasi gondolkodás nélkül belemenne.

2022. aug. 26. 09:28
 30/85 anonim ***** válasza:
27%
26. Igen és ez nem arról szól, hogy én utálom a nőket, meg incel vagyok meg mittudomén mi vagyok. Hosszú évek párkapcsolati tapasztalatai ezek és persze lehet hogy én tévedek és én b..sztam el, de nagyon sok embertől hallom vissza pontosan ugyanazt, amiken én keresztül mentem. (pl. 22-es). És lehet, hogy mégsem én vagyok a hibás, hanem egyszerűen így működnek a nők, így működik az ember...
2022. aug. 26. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!