Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzó a legtöbb nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?

Figyelt kérdés
Kell nekik nagyon a kihívás hog meghódítsanak valakit vagy mi itt a magyarázat?
2022. aug. 26. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
13%
Ez van a génjeikben, a rosszfiúkra nedvesedik a punci.
2022. aug. 26. 08:06
 2/85 anonim ***** válasza:
97%

Mert a magabiztosság szexi. Ennyi a titok.

Magabiztos "jófiúknak" semmi gondjuk a társkereséssel, de gyakori szerinti "jófiú" = incel.

2022. aug. 26. 08:13
 3/85 anonim ***** válasza:
75%

Jajj hagyjuk már ezt a fasságot! Nem jófiúk és rosszfiúk vannak, hanem vonzó férfiak és nem vonzó férfiak. Az általatok "rosszfiúként" emlegetett típus valójában alapból vonzó férfiak, akik megtehetik, hogy rosszfiúk - tehát bunkók, fölényesek, közönyösek stb - legyenek.

Nem azért vonzóak, mert rosszfiúk. AZÉRT rosszfiúk, MERT tudják magukról, hogy vonzóak, ezért megtehetik. A béta külsejű panelpistike a pizzafutár hiába akar rosszfiú lenni, csak kiröhögteti magát legfeljebb.

2022. aug. 26. 08:23
 4/85 anonim ***** válasza:
90%
Legyen magabiztos, és kedves.
2022. aug. 26. 08:28
 5/85 anonim ***** válasza:
16%
Azért mert a magabiztos (rossz fiúk) jobb külsővel rendelkeznek. A jofiu is sikeres lenne a nőknél ha ők is magas, jóképű, sportos , jó családból származó fiúk lennének.
2022. aug. 26. 08:29
 6/85 anonim ***** válasza:
42%

Milliószor kitárgyaluk már ezt a témát.

A bunkó pasik általában dominánsak, magabiztosak, mindig elfoglaltak, jönnek-mennek, élik az életüket, tehát nem csüngenek általában mindig a nőn.

A jó fiúk meg általában önbizalomhiányosak, könnyebben lehet őket irányítani, túl ragaszkodóak, gyenge jellemű emberek, ezért nem vonzóak, többségük barátnak jó csak.

A külsőnek meg nincs túl sok jelentősége. Ha kimegyek az utcára, olyan fazonokat látok nőkkel kézen fogva, hogy el sem tudom képzelni, hogy jöhetett össze vele a csaj.

Tehát a jellem lesz a döntő. A rosszfiúktól pont azt lehet megtanulni, hogy légy magabiztos, és éld az életed.

2022. aug. 26. 08:30
 7/85 anonim ***** válasza:
87%

Mikor értitek meg, hogy nincs ilyen, hogy "a nők"?

Szerinted a lepukkant vidéki diszkóban tajtrészegen segget rázó piszkos körmű proli ugyanazt keresi, mint a rózsadombi orvosdinasztia SOTÉ-n tanuló csemetéje? És a fanatikusan vallásos családban nevelkedett "várok-a-házasságig-mert-így-kedves-az-úrnak", hosszú szoknyás indoktrinált leánykák ugyanarra vágynak, mint a kék hajú, fültágítós, orrpiercinges MOMÉ-s csajok?

A teszetosza balfaszkodás nyilván egyetlen csoportnak sem jön be, de ennek nem mindig a bunkóság az alternatívája. Ha úgy látod, a kiszemeltjeid helyetted inkább a bunkó srácokra buknak, akkor ezek a lehetőségek:

- Végtelenül ostoba, proli lányokra hajtasz, márpedig ha nem tudsz te is sudribunkóként viselkedni, akkor kurvára rossz a célcsoport.

- Nagyon rosszul látod, a lányok nem a rosszfiúkra buknak, egyszerűen a magabiztosság vonzó számukra.

- Nem vagy te kedves srác, és ezen pillanatok alatt átlátnak.

- A fentiek szabadarányú variációja.

2022. aug. 26. 08:31
 8/85 anonim ***** válasza:
83%

Én szerintem "jófiú" vagyok, de így is mindig sikeres voltam. Szerintem teljesen hiányzik belőlem az agresszió. Nem vagyok különösebben jóképű sem. Magas vagyok és vékony. De én pont szeretek beszélni/beszélgetni és közvetlen vagyok.

Lehet ennyi elég.

2022. aug. 26. 08:34
 9/85 anonim ***** válasza:
12%

"Mikor értitek meg, hogy nincs ilyen, hogy "a nők"?"

A magam részéről sosem, mert VAN olyan, hogy nők. Többféle nő van a világon, ez igaz, de ezek a nők nem térnek annyiban el egymástól, mintha az állatvilágban két külön faj. A nők többségére vannak univerzális igazságok.

2022. aug. 26. 08:35
 10/85 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagytok tisztában a jó és a rossz fogalmával.
2022. aug. 26. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!