Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzó a legtöbb nőnek a bunkó "rosszfiús" viselkedés és miért taszító a kedves jófiús?
Mert a magabiztosság szexi. Ennyi a titok.
Magabiztos "jófiúknak" semmi gondjuk a társkereséssel, de gyakori szerinti "jófiú" = incel.
Jajj hagyjuk már ezt a fasságot! Nem jófiúk és rosszfiúk vannak, hanem vonzó férfiak és nem vonzó férfiak. Az általatok "rosszfiúként" emlegetett típus valójában alapból vonzó férfiak, akik megtehetik, hogy rosszfiúk - tehát bunkók, fölényesek, közönyösek stb - legyenek.
Nem azért vonzóak, mert rosszfiúk. AZÉRT rosszfiúk, MERT tudják magukról, hogy vonzóak, ezért megtehetik. A béta külsejű panelpistike a pizzafutár hiába akar rosszfiú lenni, csak kiröhögteti magát legfeljebb.
Milliószor kitárgyaluk már ezt a témát.
A bunkó pasik általában dominánsak, magabiztosak, mindig elfoglaltak, jönnek-mennek, élik az életüket, tehát nem csüngenek általában mindig a nőn.
A jó fiúk meg általában önbizalomhiányosak, könnyebben lehet őket irányítani, túl ragaszkodóak, gyenge jellemű emberek, ezért nem vonzóak, többségük barátnak jó csak.
A külsőnek meg nincs túl sok jelentősége. Ha kimegyek az utcára, olyan fazonokat látok nőkkel kézen fogva, hogy el sem tudom képzelni, hogy jöhetett össze vele a csaj.
Tehát a jellem lesz a döntő. A rosszfiúktól pont azt lehet megtanulni, hogy légy magabiztos, és éld az életed.
Mikor értitek meg, hogy nincs ilyen, hogy "a nők"?
Szerinted a lepukkant vidéki diszkóban tajtrészegen segget rázó piszkos körmű proli ugyanazt keresi, mint a rózsadombi orvosdinasztia SOTÉ-n tanuló csemetéje? És a fanatikusan vallásos családban nevelkedett "várok-a-házasságig-mert-így-kedves-az-úrnak", hosszú szoknyás indoktrinált leánykák ugyanarra vágynak, mint a kék hajú, fültágítós, orrpiercinges MOMÉ-s csajok?
A teszetosza balfaszkodás nyilván egyetlen csoportnak sem jön be, de ennek nem mindig a bunkóság az alternatívája. Ha úgy látod, a kiszemeltjeid helyetted inkább a bunkó srácokra buknak, akkor ezek a lehetőségek:
- Végtelenül ostoba, proli lányokra hajtasz, márpedig ha nem tudsz te is sudribunkóként viselkedni, akkor kurvára rossz a célcsoport.
- Nagyon rosszul látod, a lányok nem a rosszfiúkra buknak, egyszerűen a magabiztosság vonzó számukra.
- Nem vagy te kedves srác, és ezen pillanatok alatt átlátnak.
- A fentiek szabadarányú variációja.
Én szerintem "jófiú" vagyok, de így is mindig sikeres voltam. Szerintem teljesen hiányzik belőlem az agresszió. Nem vagyok különösebben jóképű sem. Magas vagyok és vékony. De én pont szeretek beszélni/beszélgetni és közvetlen vagyok.
Lehet ennyi elég.
"Mikor értitek meg, hogy nincs ilyen, hogy "a nők"?"
A magam részéről sosem, mert VAN olyan, hogy nők. Többféle nő van a világon, ez igaz, de ezek a nők nem térnek annyiban el egymástól, mintha az állatvilágban két külön faj. A nők többségére vannak univerzális igazságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!