Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal aki nagyon sokat dolgozik?
A nagyon sokat azt szó szerint kell érteni.
Tehát:
Napi 8 óra bejelentett munka
Saját vállalkozás
Hétvégi munka
Nagykereskedésben dolgozik az illető ahol középvezető és naponta 8 órát dolgozik, majd ha hazaér akkor intézi a saját cége rendeléseit. Ez egy friss fél éves cég és egy online webshop. Tehát munka után ő elvégez minden kulimunkát itt, becsomagolja a rendeléseket válaszolgat levelekre és másnap elviszi feladni csomagautomatába. (EZ olyan napi max +2 óra munka)
Hétvégén is szokott dolgozni, minden szombaton és vasárnap a barátja vállalkozásában ahol akár 10 órás műszakot is lehúz, bár itt otthon van legtöbbször, mert programozóként besegít.
Így a bevételem havonta közel 900-950 ezer forint.
Viszont felemrül a kérdés, hogy lehet-e így élni hosszútávon és megéri-e 4-5 évet elpazarolni ilyen szintű munkatempóra, hogy egy házat fel tudj magadnak építeni.
Akit nem érdekel, nem kell hogy olvassa.
Köszi a válaszokat, úgyis itt az ideje lassan dolgozni.

Nem.
A munkamániás apám mellett már gyerekként megfogadtam, hogy a hasonló életmód nálam kizáró tényező. A szabad hétvége nekem alap, és annak se örülnék ha hétköznapokon rám szakadna az egész háztartás mert a másik itt-ott van épp.

Egyszer voltam ilyen férfi mellett, nekem elég volt. Nála is az volt, hogy napi 8 óra munka, mellette egyéni vállalkozás. Szombat-vasárnap is dolgozott, én ott voltam nála (tőlem 100 kilométerre lakott), de a hétvégék azzal teltek, hogy én ott unatkoztam (jó, megfőztem, olvasgattam, tévéztem), ő pedig jött haza a melóból fáradtan. Míg mások mondjuk strandoltak, kirándultak.
Nekem ebből elég lett fél év alatt (azért volt a fél év is, mert többször beszéltem erről vele, ő azt mondta, hogy csak még ezt a megrendelést, csak még azt..... De sosem lett vége).
Ez a tempó nem normális.

Én is egyszer voltam ilyenben, hajnali 4-kor elment, este 10-kor hazaért, pár évig viseltem mert szerettem de az utolsó évben már együtt se aludtunk szinte. Ruhástul aludt el, és reggel ugyanabban ment el, önmagát készítette ki. A kapcsolatunk tönkrement így közben, mert mondtam hogy változtasson, de nem tette, így szakítottam.
Azóta úgy ismerkedem hogy első kérdések között van mennyit dolgozik az illető, mert még egy ilyet nem szeretnék.
Főleg ha még azt mondja hogy az én kedvemért csinálja hogy mindenünk meglegyen.. aha. Nekem a párom kell, nem egy roncs. Az én nézeteim szerint meg mindkét félnek bele kell adni magát pénzügyileg a kapcsolatba (ha egészséges), nem úgy hogy az egyik 16 órát dolgozik a másik 4-et.

Nálunk mondjuk annyiból szerencsés,hogy párom 7/7nap működő cégnél dolgozik,ha 2 hétre előre kitalálunk valamit úgy írja be a 2 pihenőnapot ahogy akarja az adott hétre. Így azért legtöbbször össze tudjuk hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!