Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyannal aki nagyon sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

A nagyon sokat azt szó szerint kell érteni.

Tehát:

Napi 8 óra bejelentett munka

Saját vállalkozás

Hétvégi munka

Nagykereskedésben dolgozik az illető ahol középvezető és naponta 8 órát dolgozik, majd ha hazaér akkor intézi a saját cége rendeléseit. Ez egy friss fél éves cég és egy online webshop. Tehát munka után ő elvégez minden kulimunkát itt, becsomagolja a rendeléseket válaszolgat levelekre és másnap elviszi feladni csomagautomatába. (EZ olyan napi max +2 óra munka)

Hétvégén is szokott dolgozni, minden szombaton és vasárnap a barátja vállalkozásában ahol akár 10 órás műszakot is lehúz, bár itt otthon van legtöbbször, mert programozóként besegít.

Így a bevételem havonta közel 900-950 ezer forint.

Viszont felemrül a kérdés, hogy lehet-e így élni hosszútávon és megéri-e 4-5 évet elpazarolni ilyen szintű munkatempóra, hogy egy házat fel tudj magadnak építeni.

2022. aug. 11. 22:31
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kellene csinálnom, a saját vállalkozásom havi szinten ilyen 200-250 ezer forint körül termel ami nem elég ahhoz, hogy ott hagyjam miatta a másikat és arra sem, hogy alkalmazottat vegyek fel. Hagyni meg nem akarom, mert akkor minek kezdtem el. Időmet elviszi, nem tudom, hogy lesz-e valaha annyira nyereséges, hogy ebből elműködő cég legyen az alkalmazottak révén.
2022. aug. 11. 23:24
 32/43 A kérdező kommentje:

Akit nem érdekel, nem kell hogy olvassa.

Köszi a válaszokat, úgyis itt az ideje lassan dolgozni.

2022. aug. 11. 23:26
 33/43 anonim ***** válasza:
89%
Reménytelen.
2022. aug. 11. 23:28
 34/43 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan élek és van párom. Viszont ő is rengeteget dolgozik, és a 3.hónapban már összeköltöztünk. Így van este 1-2-3 óránk. Ebben a verzióban is nehéz,de amint meglesz a ház változtatni fogunk,ez életvitel szerűen nem mehet egész életünkön át
2022. aug. 12. 06:41
 35/43 anonim ***** válasza:

Nem.

A munkamániás apám mellett már gyerekként megfogadtam, hogy a hasonló életmód nálam kizáró tényező. A szabad hétvége nekem alap, és annak se örülnék ha hétköznapokon rám szakadna az egész háztartás mert a másik itt-ott van épp.

2022. aug. 12. 09:03
 36/43 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer voltam ilyen férfi mellett, nekem elég volt. Nála is az volt, hogy napi 8 óra munka, mellette egyéni vállalkozás. Szombat-vasárnap is dolgozott, én ott voltam nála (tőlem 100 kilométerre lakott), de a hétvégék azzal teltek, hogy én ott unatkoztam (jó, megfőztem, olvasgattam, tévéztem), ő pedig jött haza a melóból fáradtan. Míg mások mondjuk strandoltak, kirándultak.

Nekem ebből elég lett fél év alatt (azért volt a fél év is, mert többször beszéltem erről vele, ő azt mondta, hogy csak még ezt a megrendelést, csak még azt..... De sosem lett vége).

Ez a tempó nem normális.

2022. aug. 12. 10:30
 37/43 anonim ***** válasza:
Jó, mondjuk én azért tudok heti 1-2 napot felszabadítani,csak nem mindig hétvégén.
2022. aug. 12. 10:43
 38/43 anonim ***** válasza:
37-es, én pasim is tudott, csak mivel én normál munkaidőben voltam (hétfőtől péntekig napi 8 óra), ezért nem nagyon voltam kisegítve vele, ha ő heti 1-2 nap otthon vakarja. (Ilyen ugyanis volt, amikor már felmondta a 8 órás állását, és főállásban lett vállalkozó). De ez engem, és a kettőnk szabadidő igényét nem segítette ki.
2022. aug. 12. 10:46
 39/43 anonim ***** válasza:
93%

Én is egyszer voltam ilyenben, hajnali 4-kor elment, este 10-kor hazaért, pár évig viseltem mert szerettem de az utolsó évben már együtt se aludtunk szinte. Ruhástul aludt el, és reggel ugyanabban ment el, önmagát készítette ki. A kapcsolatunk tönkrement így közben, mert mondtam hogy változtasson, de nem tette, így szakítottam.

Azóta úgy ismerkedem hogy első kérdések között van mennyit dolgozik az illető, mert még egy ilyet nem szeretnék.

Főleg ha még azt mondja hogy az én kedvemért csinálja hogy mindenünk meglegyen.. aha. Nekem a párom kell, nem egy roncs. Az én nézeteim szerint meg mindkét félnek bele kell adni magát pénzügyileg a kapcsolatba (ha egészséges), nem úgy hogy az egyik 16 órát dolgozik a másik 4-et.

2022. aug. 12. 10:52
 40/43 anonim ***** válasza:

Nálunk mondjuk annyiból szerencsés,hogy párom 7/7nap működő cégnél dolgozik,ha 2 hétre előre kitalálunk valamit úgy írja be a 2 pihenőnapot ahogy akarja az adott hétre. Így azért legtöbbször össze tudjuk hozni.

2022. aug. 12. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!