Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyannal aki nagyon sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

A nagyon sokat azt szó szerint kell érteni.

Tehát:

Napi 8 óra bejelentett munka

Saját vállalkozás

Hétvégi munka

Nagykereskedésben dolgozik az illető ahol középvezető és naponta 8 órát dolgozik, majd ha hazaér akkor intézi a saját cége rendeléseit. Ez egy friss fél éves cég és egy online webshop. Tehát munka után ő elvégez minden kulimunkát itt, becsomagolja a rendeléseket válaszolgat levelekre és másnap elviszi feladni csomagautomatába. (EZ olyan napi max +2 óra munka)

Hétvégén is szokott dolgozni, minden szombaton és vasárnap a barátja vállalkozásában ahol akár 10 órás műszakot is lehúz, bár itt otthon van legtöbbször, mert programozóként besegít.

Így a bevételem havonta közel 900-950 ezer forint.

Viszont felemrül a kérdés, hogy lehet-e így élni hosszútávon és megéri-e 4-5 évet elpazarolni ilyen szintű munkatempóra, hogy egy házat fel tudj magadnak építeni.

2022. aug. 11. 22:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok emberre ráakaszkodós típus, én is örülök ha van levegő egy kapcsolatban, de ez amit a kérdező írt egy olyan véglet amit nem viselnék el és biztos hogy rátelepülne a kapcsolatra (azt gondolom a kérdező sem robot hogy a munkái után ne legyen folyton fáradt és ki tudjon testileg-lelkileg elégíteni, és az intimitást köztünk megőrizni hosszútávon). Én minőségi időtöltésből táplálkozom, de így vajmi kevés idő maradna rám.

Szerintem válassz egy szintén munkamániás nőt, akinek elég ha este összepusziztok.

2022. aug. 11. 22:52
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Szóval alszol napi 5 órát ami alapból egészségtelen, és ebből áldoznál még fel 2-3at kapcsolatra? Megnézném hány napig bírnád, 2 talán.
2022. aug. 11. 22:54
 13/43 anonim ***** válasza:
8%

#8! Na, megjött az incel kommandó. Látom, jól le is pontoztatok.

Igen, valószínűleg, rohannék a haverokkal dugni. Nem baj, hogy évek óta nem szexeltem senkivel, csak azért, mert másba vagyok szerelmes. Biztos akkor jönne rám, amikor végre összejövünk🤦🏽‍♀️

Aha, csupa csóró pasim volt, mivel rohadtul nem érdekel a pénz. De jó, hogy te így ismersz😂

2022. aug. 11. 22:57
 14/43 anonim ***** válasza:
86%

Ez a pihenek majd a koporsóban annyira elcsépelt.. elég egyszerű emberek szokták mondani. Majd az életet élvezni is a koporsóban fogod, nem? :)

Ne legyél az aki öregen rokkantan majd két sóhajtás között azért elgondolkozik, hogy azért lehetett volna másképp is.

2022. aug. 11. 22:58
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezen sürgősen változtatnod kéne és nem is csak a párkapcsolat miatt, hanem mert egészségtelen amit csinálsz, kizsigereled ezzel a saját tested és mentálisan is könnyen kiéghetsz. Lehet még bírod, mert fiatal vagy és meg is szoktad, de ezt akkor se lehet hosszútávon csinálni. Lehet sokat keresel, de ilyen áron nem éri meg. Nem kell semmittevéssel tölteni a napod, de legalább aludj rendesen és nem árt, ha időnként tudsz egy kicsit pihenni is.
2022. aug. 11. 22:59
 16/43 A kérdező kommentje:

Igen, napi 5 max 6 órát alszom. Többet nem.

Hát írni tudok a 8 órás munkám közben, mert ott nem vagyok annyira leterhelt, hogy nincs egy szabad percem sem.

Inkább azzal lenne gond, hogy találkozni max akkor tudunk, ha együtt lakunk. Hétvégén pedig igazából simán beleférne a találkozó, mert én osztom be az időmet, tehát nem az van, hogy 8 kor én nekiállok és ott vagyok este 6ig. Hanem mondjuk felkelek reggel 6 és délelőtt 10ig csinálom, a maradékot pedig akkor szoktam amikor már letelt a napom és este a gépnél vagyok. Én ilyenkor nem netflixet nézek, hanem dolgozom. Tehát mondjuk 8-tól 1-ig vagy 2ig.

Hétvégén lenne időm a páromra és irogatni tudnánk hétköznap is.

2022. aug. 11. 23:00
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ráadásul te akkor vagy aktív, amikor más ember alszik. Éjféltől 4-ig épp eszű nő nem vár rád, hogy bármi is legyen. Hétvégén minimum szabadnak kellene lenned 1 napra, és átrendezni a hétköznapod, hogy ha hazaérsz a 2 órás munkát 18-20-ig elvégezd, és utána lehessen veled tervezni, enni, filmet nézni, szexelni, és utána aludhatsz.
2022. aug. 11. 23:05
 18/43 A kérdező kommentje:

Egyébként tudnék rugalmas lenni, tehát ha lenne kiért és mondjuk közös otthonunk lenne akkor a párom simán besegíthetne a cégembe ameddig ott tart, hogy nem termel eleget egy vállalkozáshoz. Mármint nekem a cél az lenne, hogy elérjem azt a szintet, hogy profitot termeljen a saját cégem és nekem ne kelljen benne dolgozni. De lehet soha nem fog ennyit termelni.

Mert csomagokat csomagolni a sok idő, nem az, hogy meg kell írni pár e-mailt vagy rendelni kell után a terméket. Értitek.. Szóval ha lenne párom akkor ő segíthetne ebben és máris több időnk lenne.

19/43 anonim ***** válasza:
100%

A barátommal nem lógunk egymáson állandóan, van, hogy ilyen és olyan okok miatt napokig (sőt hetekig) nem látjuk egymást, de amiről te írsz, az esélytelen lenne. Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nem lenne idő az együttlétre, és ha lenne is, az egyik fél mindig kimerült lenne és a munkáján pörögne.

26/N

20/43 A kérdező kommentje:

Nekem az is jó lenne, ha a párom csak 4 órába dolgozna vagy valami ilyesmi és segítene utána az én vállalkozásomba. De nyilván nem költözhetek össze egy ismeretlen nővel 1 hét után, eddig el kellene jutnia egy kapcsolatnak szintben.

Egyébként azt megtehetném, hogy a saját cégem bevételét feladom és felveszek egy alkalmazottat aki napi 4 órába megcsinálja amit én. Máris több időm lenne. A hétvégi munkát is át tudnám úgy csoportosítani, hogy "éjjel dolgozom" így lenne idő azért közös programokra. Meg hétköznap is lennék szabad. De csökkenne akkor a bevételem.

2022. aug. 11. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!