Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal aki nagyon sokat dolgozik?
A nagyon sokat azt szó szerint kell érteni.
Tehát:
Napi 8 óra bejelentett munka
Saját vállalkozás
Hétvégi munka
Nagykereskedésben dolgozik az illető ahol középvezető és naponta 8 órát dolgozik, majd ha hazaér akkor intézi a saját cége rendeléseit. Ez egy friss fél éves cég és egy online webshop. Tehát munka után ő elvégez minden kulimunkát itt, becsomagolja a rendeléseket válaszolgat levelekre és másnap elviszi feladni csomagautomatába. (EZ olyan napi max +2 óra munka)
Hétvégén is szokott dolgozni, minden szombaton és vasárnap a barátja vállalkozásában ahol akár 10 órás műszakot is lehúz, bár itt otthon van legtöbbször, mert programozóként besegít.
Így a bevételem havonta közel 900-950 ezer forint.
Viszont felemrül a kérdés, hogy lehet-e így élni hosszútávon és megéri-e 4-5 évet elpazarolni ilyen szintű munkatempóra, hogy egy házat fel tudj magadnak építeni.

Lehet ezt így is csinálni. Kérdés, akarsz-e családot? Mert így nem lesz.
De, lesz házad.

Igen, egy ilyenbe vagyok szerelmes😁 Én ezt jól bírom, mert eleve nem vagyok az a ráakaszkodós típus, igénylem a szabadságot, és a jelenlegi nullanál mindenképpen több időt töltenénk együtt, tehát én boldogabb lennék.
Egy olyannal meg mit érek, aki állandóan a nyakamon van, de minek, ha úgyse érdekel? Tehát, ha csak a sok munka miatt elutasítanám az elsőt, akkor maradna a jelenlegi szingliség, az rosszabb az elsőnél, vagy választhatnám a másodikat, ami nem csak az elsőnél, hanem a jelenleginél is sz.rabb. Tehát miért dobnám el a legjobb opciót? Nem vagyok bolond.🤷🏼♀️
Ugyanakkor ez az én személyiségem. Tudom, hogy másnak kevésbé fontos, hogy KI, csak valaki legyen OTT. Na, ők nem bírnák. Magadat te ismered, nem én.

Jelenleg amúgy sokszor gyors megvacsorázok és elalszom. Mondjuk 7-10 óra között alszom, felkelek és megcsinálom a cégem dolgait, amivel végzek 2 óra alatt, fent vagyok 3-4 ig, majd visszafekszem kicsit újabb 3 órára és go bevásárolni, feladni a csomagot, majd meló.
Illetve, ha van erőm akkor hétköznaponként is a hétvégi dologgal foglalkozom, de ez olyan 5 hétköznapból 2 mondjuk ami általában éjjel van amikor nem bírok aludni.
Fáradtnak fáradt vagyok és már nem is annyira fiatal, mert 25 leszek. De majd pihenek a koporsóban.
Azt nem mondtam még, de szerintem az idei évben összesen 1 hetet voltam szabad amikor beteg voltam.
Nekem nincs igényem arra, hogy ne csináljak semmit egy nap.
Amúgy még arra is van erőm, hogy hétvégete ha jobb az idő elmenjek egy kis kikapcsolódásra és bicajozzak 15-20 km-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!