Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal aki nagyon sokat dolgozik?
A nagyon sokat azt szó szerint kell érteni.
Tehát:
Napi 8 óra bejelentett munka
Saját vállalkozás
Hétvégi munka
Nagykereskedésben dolgozik az illető ahol középvezető és naponta 8 órát dolgozik, majd ha hazaér akkor intézi a saját cége rendeléseit. Ez egy friss fél éves cég és egy online webshop. Tehát munka után ő elvégez minden kulimunkát itt, becsomagolja a rendeléseket válaszolgat levelekre és másnap elviszi feladni csomagautomatába. (EZ olyan napi max +2 óra munka)
Hétvégén is szokott dolgozni, minden szombaton és vasárnap a barátja vállalkozásában ahol akár 10 órás műszakot is lehúz, bár itt otthon van legtöbbször, mert programozóként besegít.
Így a bevételem havonta közel 900-950 ezer forint.
Viszont felemrül a kérdés, hogy lehet-e így élni hosszútávon és megéri-e 4-5 évet elpazarolni ilyen szintű munkatempóra, hogy egy házat fel tudj magadnak építeni.

#11! Ok.Tudom, hogy a többség így gondolja, de miért kell lepontozni azt, aki meg összejönne?(Tudom, nem te...) Ez volt a kérdés.
Akiről írtam, simán dolgozik olyan feszített munkatempóban, mint a kérdező, annyi, hogy vannak hosszabb szabadságok. Szóval akkor pár hétig lehet lazulni. Azon a területen szinte mindenki úgy dolgozik, és vannak párkapcsolatban élők, igaz, sokan szakmabeliek, ők jobban megértik. Szóval nem mondtam, hogy ez az ideális és mindenkinek így kell élnie, de az se igaz, hogy a kérdezőnek el kéne temetnie magát. Van, akinek a minőség számít, nem a mennyiség.

Na jó, de nem kezdheted úgy az ismerkedést, hogy bocs, de rengeteget dolgozom, így találkozni nem nagyon tudnánk, de költözz ide és úgy jó lesz. Ha segítesz csomagolni, akkor még valami közös program is beleférhet.
Igen, nyilván egy komoly kapcsolatnál ez működhet, hogy együtt éltek, besegít neked a munkádban és hozzá is igazítod a teendőidet, de addig el kell jutni, ami meg nem fog menni a mostani életviteleddel. Nem elég, hogy napközben tudsz neki írni munka közben meg hétvégén rá tudsz szánni 1-2 órát és ezzel érje be, mert ez a max.
Olyat találhatsz, aki csak a pénzedért van veled és így nem is érdekli, ha nem találkoztok és beszéltek sokat, még örül is neki. De gondolom nem erre vágysz. Normális kapcsolat kialakításához pedig idő és energia kell, ami neked nincs, mert az egész életed a munka körül forog, még aludni is alig van időd.

24: + és nekem is van munkám ami csak 8 órás, de jól elvagyok belőle,
nem azért keresek párkapcsolatot, hogy még besegítsek másnak. lesnék is nagyot, ha ismerkednék valakivel aztán lassan előadja, hogy segítsek már be. dolgozom én eleget, és a párkapcsolatomban pihenni és töltődni fogok :)
Igen, ez a bajom 26-os. El kell oda jutni, nem lehet úgy kezdeni 1 hét után, hogy akkor megvan a fix párom aki vár otthon és letudjuk 1 óra alatt a webshopom dolgait. Aztán van belőle plusz havi pár száz ezrünk. Szerintem pl nagyon sokan örülnének, ha a rendes munkájuk mellett tudnának 1-2 óra munkával ahol senki nem basztat pénzt keresni. Beszélgetni is lehetne közben, mert csak csomagolni kell az idő legjavába, meg számlát írni, meg ilyenek. Tehát értitek, szerintem ezt 10 ből 8 pár simán csinálná.
De mivel amilyen szar a mai helyzet nem termel egy fél éves vállalkozás annyit, hogy abból kijöjjenek az alkalmazottak és legyen akkora profit, hogy én is meg tudjak belőle élni. Így az nem játszik, hogy ott hagyom miatta a munkám ahol 3 éve dolgozom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!