Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Ismerkednétek vagy járnátok olyannal, aki napi 3 sört, meg néha töményt is szokott inni?
Figyelt kérdés
Ez már alkoholizmusnak számít?2022. máj. 16. 19:30
1/10 anonim válasza:
Igen, ez az és messze elkerülném a mostani eszemmel...
2/10 anonim válasza:
Cső Balázs, úgy emlékszem 1-2 hónapja még más volt a napi kvóta. Leszokóban vagy?
3/10 A kérdező kommentje:
1-es így gondoltam én is. Hiába próbálkozik... Nálam ez kizáró ok.
2022. máj. 16. 19:35
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg értelmes volt... Ez benne a szomorú. Mégis önsorsrontó. Fiatalon nem látszik még az egészségén... Később fog.
2022. máj. 16. 19:38
5/10 anonim válasza:
Hamarosan elissza a megmaradt agysejtjeit is. Ezer darabos könyvtárral is lehet egy mocskos hulladék ember...
6/10 anonim válasza:
Ha jól néz ki, akkor igen. Valamikor csak józan, amikor lehet vele kommunikálni. Előttem ugye inna
7/10 anonim válasza:
Mármint akkor, ha nőről van szó. Elnézést, valahogy félreolvastam a kérdést, és azt hittem csajról szól. :D
#6 voltam.
9/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Persze, hogy alkoholizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!