Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokáig alszom, azzal "büntet", hogy este elmegy inni?

Figyelt kérdés
Most váltott munkahelyet, így már egész 4 napja (...) reggel 6kor kel. Eddig járt éjszaka is dolgozni, így sokszor aludt napközben is (pedig általában a melóhelyén is tudott aludni 5-6-7 órát is..) Akkor szabadott nekem is csak aludnom nappal. Azóta, hogy most ő ennyire "átállt" a 6 órára, szerinte nekem is kutya kötelességem lenne korán felkelni, mert mire én felébredek, ő tiszta ideg és elmegy a kedve az egész naptól (?????) és így este el kell mennie inni. :D Mondom mi a... És erre tényleg elment, állítása szerint azért, mert 11kor keltem és nem csináltunk délre ebédet. :D Én itthonról dolgozom, de sokszor este/éjjel, nyilván 4 nap alatt nem tudtam átállni teljesen, ha eddig 3-4 körül feküdtem le aludni. Szóval egész nap puffogott, mert én sokáig aludtam, este meg lelépett inni. Tényleg normális, hogy hétvégén is felkel ébresztőre, majd puffog, ha délben nincs leves-főétel? Mostanában állandóan ez a mániája, hogy neki délre ebéd kell, nincs sokáig alvás (kivéve persze ha előző nap iszik, mert akkor simán elalszik 1-2ig is, azzal semmi baj, de ha én alszom sokáig, akkor el van baszva a napja. :D) Olyan, mintha egy ovissal laknék együtt sokszor...
2019. okt. 5. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez szakító ok lenne. És nem azért mert nem hagy aludni, hanem azért, mert inni megy. Ha nem tetszik hogy nincs főtt étel, ő is nyugodtan odaállhat a tűzhely mellé. Nehogy már még hétvégén is reggel 6-kor ki kell pattanni az ágyból. Ilyen nincs. Mi jogon szabja ő meg neked mikor kelsz-fekszel?
2019. okt. 5. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ovissal laksz együtt.....

Neked egy felnőtt ember kell....

Nem tud főzni amúgy?

2019. okt. 5. 23:33
 3/14 A kérdező kommentje:

Tudok főzni, de pici, egy szobás a lakás, így gyakorlatilag lehetetlen úgy főzni, hogy a másik tudjon aludni mellette. Szerinte igenis ki kell pattanni, mert ez a "normális", hogy 12.00kor főtt étel és kész. Én csak nevetek ezen, mert pont ő szoktatott rá az esti főtt ételre, ma is csináltam vacsorát, de csak 8 körül lett kész. Ment is a puffogás, mert későn ő nem akar enni, de azért betolta az étel felét, aztán elment inni.

Ráadásul mielőtt dolgozni megy, mindig csinálok neki szendvicseket, így én is kelek vele 6kor, csak aztán visszafekszem, ha tudok, de általában rosszul alszom csak utána. Emellé úgy horkol, hogy ha nem vagyok full kómás, akkor egyszerűen nem tudok elaludni...

2019. okt. 5. 23:36
 4/14 A kérdező kommentje:
*Tud főzni akart lenni az első mondat.
2019. okt. 5. 23:37
 5/14 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mindig hülyeséget kitalál, hogy ő PIACRA AKART MENNI (a 7 év alatt egyszer sem voltunk :DDD ) de én ezt elrontottam, mert aludtam. Hagyjuk már. :D
2019. okt. 5. 23:38
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Miert te fozol? Mindketten dolgoztok..idiota erőszakos szexista g..ci. és ez csak rosszabb lesz
2019. okt. 5. 23:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Ő is főzne, ha én nem aludnék. De mire felkelek, addigra elmegy a kedve mindentől, jelentsen is ez bármit...
2019. okt. 5. 23:57
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
ez azt jelenti hogy egy g--eci aki csak kifogásokat keres, és téged állít be bűnbaknak mindenért, ha engem kérdezel
2019. okt. 6. 00:19
 9/14 Savlekotő ***** válasza:
87%
Miért élsz együtt egy bunko alkoholistával?
2019. okt. 6. 02:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszel észre valamit. Te nyalod a hátsóját, ő meg folyamatosan beléd köt. Uralkodik rajtad, te meg hagyod. Lehet szeretne megszabadulni tőled. Ez az a fajta ember, akinek ha lehozod a csillagokat, csak azt látja, hogy miattad lett sötét. Egy ostoba paraszt.

Arról nem beszélve, hogy suttyó alkoholista.

2019. okt. 6. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!