Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig alszom, azzal "büntet", hogy este elmegy inni?
Figyelt kérdés
Most váltott munkahelyet, így már egész 4 napja (...) reggel 6kor kel. Eddig járt éjszaka is dolgozni, így sokszor aludt napközben is (pedig általában a melóhelyén is tudott aludni 5-6-7 órát is..) Akkor szabadott nekem is csak aludnom nappal. Azóta, hogy most ő ennyire "átállt" a 6 órára, szerinte nekem is kutya kötelességem lenne korán felkelni, mert mire én felébredek, ő tiszta ideg és elmegy a kedve az egész naptól (?????) és így este el kell mennie inni. :D Mondom mi a... És erre tényleg elment, állítása szerint azért, mert 11kor keltem és nem csináltunk délre ebédet. :D Én itthonról dolgozom, de sokszor este/éjjel, nyilván 4 nap alatt nem tudtam átállni teljesen, ha eddig 3-4 körül feküdtem le aludni. Szóval egész nap puffogott, mert én sokáig aludtam, este meg lelépett inni. Tényleg normális, hogy hétvégén is felkel ébresztőre, majd puffog, ha délben nincs leves-főétel? Mostanában állandóan ez a mániája, hogy neki délre ebéd kell, nincs sokáig alvás (kivéve persze ha előző nap iszik, mert akkor simán elalszik 1-2ig is, azzal semmi baj, de ha én alszom sokáig, akkor el van baszva a napja. :D) Olyan, mintha egy ovissal laknék együtt sokszor...2019. okt. 5. 23:29
11/14 anonim 

válasza:

Hát a leirtak alapján a pasi egy bunkó.
De amúgy otthon dolgozhatsz és mégis éjszakás műszakot alakítasz ki magadnak, ami a lehető legegészségtelenebb dolog? Te se vagy 100as.
Főzzetek előre pár napra, probléma megoldva.
12/14 anonim 

válasza:

Nem igazán értem, hogy miért van így hozzádnőve. Értem, hogy szeretne kettesben menni piacra, meg együtt ebédelni délben, de egyáltalán nincs tekintettel a te igényeidre emellé. Szóval vagy elszakad tőled, vagy alkalmazkodik hozzád is. Lehet egyedül is piacra menni, meg ő is megfőzhet, hogy bimmre emelkedhessen a kanál, bammra meg már arcban legyen a kaja, ha neki így a jó...
13/14 anonim 

válasza:

Fozzon magának ebédet. Nem a csicskaja vagy.
Még mi az, hogy neked úgy kell aludni, ahogy ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!