Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az instagram,facebook, stb. szociális média hatására lettek ennyire a külsőségek és a pénz rabjai és már az átlag férfi se elég vagy miért jött el ez a töréspont?
Hiába írod ezt nem én írtam ki azt a kérdést :) Sőt nem is láttam mielőtt nem linkelted.
Sőt abban az időpontban már leginkább aludtam.
Mi változott? Sose mondtam, hogy gazdag vagyok. Klímás autó, iroda, saját lakás sajnos a mai nőknél nem gazdagság, előbb leírtam már mi az.
Az meg, hogy az itteni okoskodó nők többsége még a titkárnői poziciót se tudná betölteni az más kérdés. Ott persze nagyon udvariasak tudnak lenni
Mit szólnál hozza ha azt mondanám, hogy ma nem pár hanem 12 sör fog lecsúszni?
Amikor egy nő elmegy egy buliba aztán az utcán önkívületében maga alá piszkít az jó? Én ilyet se máshol, se itthon nem teszek. Tudom a határaimat.
Se itthon se máshol nem piszkítok magam alá :)
Én meg nem iszom alkoholt soha és nem is piszkítok magam alá.
Ezért sem kellene ilyen alkoholista selejt, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!