Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán jó nők csak szociális hálón keresztül ismerkednek? Online társkeresőre csak kétségbeesett csúnyácska nők regisztrálnak?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 08:02
3/14 anonim válasza:
A feltűnően szép nők (és férfiak) sokszor már gimiben foglaltak. Ettől még nem feltétlenül boldogok, de nem szoktak sokáig egyedül maradni. Társkeresőre meg az regisztrál - férfi és nő is -, aki nem a környezetéből vagy nem élőben akar ismerkedni. Most hogy azért, mert nem akarja, hogy az ismerősei tudják vagy nem ér rá, nem szeret, nincs módja nagyobb közösségbe járni, vagy sorozatban sikertelen vagy csak egyszerűen kíváncsi... nagyon sokféle élethelyzet lehet. Szerintem viszont a rondaság pont nem jellemző, hogy online sikeresebb lenne, sőt.
4/14 anonim válasza:
Anno azért társkeresőztem online, mert a környezetemben az egyetlen férfi, aki tetszett és kellett volna, az stabilan foglalt volt. A neten meg sokkal több pasiból lehetett válogatni. Be is jött a dolog.
5/14 anonim válasza:
Én is a neten találtam párt, nem vagyok ronda.
6/14 anonim válasza:
Tinderen sok a bomba nő. És most jöhettek azzal, hogy egónövelés de nem az az összes.
7/14 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz.
Egyik barátnőm is Tinderezett, pedig egyáltalán nem csúnya, sőt, kimondottan szép és csinos lány. Csak lányos szakra járt az egyetemen, és szeretett volna új emberekkel (férfiakkal) megismerkedni a gyerekkori ismerősi körén kívül.
Az érme másik oldalán én vagyok, aki szintén voltam fent Tinderen csúnyácska lányként (szintén lányos szak az egyetemen, csak nekem gyerekkori baráti köröm sincs) - összesen két hetet. Az is bőven túl sok volt a számomra.
Az ismerkedés nagyon fárasztó, kimerítő, elkeserítő. Nem is csinálom már.
8/14 anonim válasza:
Én azért Tindereztem, mert nem vagyok annyira társasági ember, inkább visszahúzódó. A neten keresztül pedig tök egyszerű volt randizgatni és párt találni.
9/14 anonim válasza:
Én viszont nem gondolnám, hogy kimondottan szép vagyok, inkább átlag, de sose voltam társkeresőn és alig-alig voltam szingli életemben. Szerintem nagyban szerencse kérdése is ez, az is lehet peches, aki szép.
10/14 anonim válasza:
Legtöbbször a magasabb minőségű embereknek a szociális hálójuk az első, az online műfajt csak úgy mellékesen művelik.
Én selejt vagyok. Valós kapcsolataim egyáltalán nincsenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!