Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes akkor is kezdeményezni egy nőnél, ha nem adta jelét, hogy bejössz neki?
A nők egy csoportja úgyis csak nyafog, hogy nem érti a jeleket és nem tudja, hogy jelezzen, hogy bejön nekik a pasi, de lépni meg gyávák... szóval erre alapozva azt mondom neked - ahogy mindenkinek, nemtől függetlenül mondanám -
ha akarsz valamit a másiktól, menj oda hozzá és beszélj vele
ne alamuszi jelezgetésekbe, játszmákba bonyolódj, mert abból sértődés lesz
Odamész és akkor fej vagy írás...
A nők alapjáraton semmilyen ismeretlen férfinek nem adnak jelet, hogy bejössz neki. Ez régebben sem állta meg a helyét, de az utóbbi 10-20 évben még inkább megváltozott a világ. Most már inger többlet éri a nőket az internet széles körű elterjedésével, napi több száz kezdeményezést kap egy nő online, elolvasni sincs ideje az összeset.
Most már teljesen lekoptató üzemmódba van mindenki, nem csak nők, férfiak is, mivel túl sok inger ér minket, ezért igyekszünk mindenkit érből lekoptatni, a kéregetőket, a csöveseket, a leszólongatókat.
Egy nő ha pasizni akar, bepasizik semmi perc alatt. Alap járaton már nincs olyan, hogy egy nő egyedülálló és adja a jeleket férfiaknak, hogy kezdeményezz már légyszi.
Érdekes én nem vagyok jóképű pasi annyira, csak egy erős átlag, annak idején teljesen edzetlen is voltam tehát a testem se volt jó, de mégis ha nappal szólítottam le nőket az utcán, akkor hatalmas vadalma vigyorral reagált mindegyik. Pedig egyik sem adott semmilyen jelet előtte.
Mi lehetett a titkom? Neten én se tudok ismerkedni, nem meglepő módon férfiként. De nappal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!