Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet legjobban észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet legjobban észrevenni, hogy kinél érdemes kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Főleg férfiakra vonatkozik a kérdés, mert általában ők kell aktívan kezdeményezzenek. Tudom, hogy most már nőknek is lehet, de az esetek döntő többségében nem ez a jellemző.

Nagyon sok férfi pont azért él meg annyi kudarcot a társkeresésben, mert nem jól méri fel, hogy kinél érdemes próbálkozni, talán mert nincs kellő önbizalma vagy nem akarja észrevenni a jeleket, amiket küldenek vagy épp nem küldenek a nők. Ettől függetlenül vannak esetek, amelyek nem egyértelműek, hisz olyan nők is vannak, akik alapból nagyon kedvesek, mosolygósak és azt könnyebben félre lehet érteni, hogy nyitott lenne ismerkedni, közben pedig lehet van párja, csak egyszerűen ilyen a természete. Szóval mindenképpen lesz visszautasítás még a legvonzóbb férfiak esetében is, csak nem mindegy az arány, hogy pl 3-ból 1 vagy 20-ból 19.

Mondják persze, hogy nem a jeleket kell várni, hanem mindenképp odamenni és aztán lesz, ami lesz, nagyszámok törvénye alapján csak bejön valakinek, de talán megkönnyíti az ember az életét, ha kicsit tudatosabb ilyen szempontból is.

2023. ápr. 6. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mondják persze, hogy nem a jeleket kell várni, hanem mindenképp odamenni és aztán lesz, ami lesz."

Ehhez tartsa magát, hogy nemet kap és kész, de logikus, hogy ahhoz minek megy, aki rá se néz, nem mosolyog rá.

2023. ápr. 6. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

nem akarja észrevenni a jeleket, amiket küldenek vagy épp nem küldenek a nők

Gyűűűlölöm ezt... Nem indiánok vagyunk, hogy jelekből értsünk! Felnőtt ember beszéddel, írással kommunikál.

2023. ápr. 6. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
nagyon egyszerü leírom én férfikénkt sikerrel milyen nőknél próbálkozok...adja a jeleket de egy jel nem jel így nem foglalkozok vele majds az idő eldönti kitartó-e vagy csak játszik és mivel van stabil nőm 10+éve a köznyelvben úgy hivják feleség :-) nekem aztán mindegy :-) általában ezek a csajok kitartóak és folyamatosan keresnek, irnak, szemeznek mosolyognak velem akarnak lenni és társai ( de ugye biztos haverkodik) aztán jönnek az érintések, célzások csillogo szemek és társai...na akkor dobom be a lehetne köztünk valami :-) és szokott lenni is ezek után, ráadásul nincs tét és nincs tévedés, mert ugye nekem van stabil életem ha ne adj ég mégse nem történik semmi...sem a szexuális életem sem az érzelmi életem nem befolyásolja...ott az asszony :-) Ezt tudják is a nálam bepróbálkozó csajok hogy házas vagyok!
2023. ápr. 6. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as hogy te milyen undorító vagy. Bleh.
2023. ápr. 6. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
4eske majd ha lesz nőd vagy ha csajként válogathasz akkor osszad majd itt az észt. Nem én kezdek ki a nőkkel...ők elzik és elég kitartóan hogy szeretnének tőlem valamit...gyébként meg a legtöbb 2-3 éves párkapcsolatban van vagy úgyanúgy házas mint én.
2023. ápr. 6. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
5oske, attól még te nyugodtan elküldheted őket melegebb éghajlatra! Nem adni alájuk a lovat.
2023. ápr. 6. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ha egy házasságban élő nő jeleket ad, és ismerkedni szeretne, akkor tuti 100%, hogy nincs minden rendben otthon.

Ott valami nem stimmel a kandúrral. Hogy nem foglalkozik a nővel, ez tuti.

Amelyik nővel kellőképpen foglalkozva van, az nincs rászorúlva a kilengésre, kockáztatásra.

2023. ápr. 8. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!