Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi ismerősnél hogyan lenne érdemes kezdeményezni?
Van egy lány, akivel Fb-on régóta ismerősök vagyunk, mert még kb. 10 éve középiskolás korunkban közös baráti kör révén találkoztunk párszor bulikban. Én azóta ezzel a baráti körrel már egyáltalán nem tartom a kapcsolatot (szerintem ő se, de ezt nem tudom), és a lánnyal sem voltunk soha közelebbi viszonyban. Nagyon csinos, szép lány lett időközben és azon gondolkoztam, hogyan lehetne vele nem túl direkt módon felvenni a kapcsolatot. Az azért elég fura lenne, ha úgy, hogy gyakorlatilag köszönőviszonynál sosem voltunk mélyebb kapcsolatban, most ráírnék, hogy szia, mi újság. Van más ötletetek erre?
28F
írsz neki, hasonló eset volt nálam is, rövid ideig egy osztályba is jártunk, aztán nem válaszolt :D
volt más, akivel viszont még ennyi se volt, csak egy évfolyamba jártunk, és max láttuk egymást időnként, na most vele alakulnak a dolgok 😊
Írhatnád azt neki, hogy Szia, nem tudom, hogy mennyire emlékszel rám, de ha nem tartod ezt túl tolakodásnak, akkor szívesen megismerkednék veled jobban, mert mindig is szimpatikus voltál nekem.
Nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó kezdésnek, hátha a többiek is írnak valamit rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!