Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet kezdeményeznem nála, ha alig ismerjük egymást, de lájkolja a posztjaimat?
Írj rá nyugodtan, csak könyörgöm ne annyit, hogy Szia! Meg, hogy Szia, mizu xDD
Nekem is volt, hogy írtak pasik ismeretlenül közösségi médián, és mikor ilyeneket hozzám vágnak, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.
"Érdemes lehet kezdeményeznem nála, ha alig ismerjük egymást, de lájkolja a posztjaimat?"
"Viszont rengeteg ismerőse van, biztosan népszerű lehet, és nem is tudom, mit írhatnék neki."
Ezért kérdeztem rá, hogy minek te voltál rá kíváncsi, hogy érdemes-e.
Egyértelműen nem érdemes, ha nem tudsz beszélgetni és félsz attól hogy nem érsz fel hozzá, mert olyan sok ismerőse van.
Ha egyszer nem tudsz ismerkedni, kommunikálni, kisebbségi komplexusban szenvedsz, akkor nincs értelme.🙃
Megptóbálhatod.
Részemről ha valaki vaslami érdekeset ír lájkolom. Aztán azt is elfelejtem / nem is figyelem, hogy ki írta.
Ergó nem tudsz beszélgetni és önbizalomhiányos vagy. Nincs értelme, először javíts önmagadon, vagy írj neki és közben/elutasítás után hozd magad rendbe.
Egyáltalán semmi ördögtől való azt írni hogy:
Szia Móni, gondoltam rád írok, mert likeoltad a képeim. Bocsáss meg ha tolakodásnak tűnik, de ezáltal úgy érzem, hogy nosztalgiázni szeretnék és érdeklődni nagy vonalakban hogyan zajlott az életed. Ha nyomulásnak tekinted-e üzenetet megértem és előre elnézést kérek, ha gondolod tilts le/ ne írj vissza semmit.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!