Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lehet kezdeményeznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet kezdeményeznem nála, ha alig ismerjük egymást, de lájkolja a posztjaimat?

Figyelt kérdés
Tudom, sokak számára dedós kérdés, de adok egy kis magyarázatot. Adott egy lány, aki az egyik volt gimis osztálytársamnak volt a barátnője, évfolyamtársnőnk volt. Gyakorlatilag látásból ismertem őt, amikor mentek buszhoz/vonathoz az osztálytársammal, vagy amikor átjött hozzánk egy-egy szünetben, hogy találkozzon a sráccal, akkor láttam őt, és köszöntünk, kb. ennyi volt az ismeretségünk. Ez vagy 20 éve volt. A fb anno feldobta őt is ismerősnek, megjelöltem, gondoltam, nincs vesztenivalóm. Vissza is igazolt, de nem beszéltünk ott sem. Nem vagyok nagy közösségi oldalas ember, ritkán teszek közzé bármit is (pl. a tudományos tevékenységemről), szóval nem lájkvadász típus vagyok. A minap kitettem egy dolgot, és ahogy végignéztem a lájkolók névsorát, ő is ott volt, aztán láttam, hogy korábban is tetszett már neki bejegyzésem. Furcsa, mert tényleg alig ismerjük egymást. Nem tudom, próbáljak-e közeledni hozzá, most szerintem nincs senkije, sem a kapcsolati státuszánál nincs megadva semmi, sem a képei nem utalnak pasira. Viszont rengeteg ismerőse van, biztosan népszerű lehet, és nem is tudom, mit írhatnék neki. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, volt már olyan, hogy valaki kezdeményezett egy lájkolójánál?

2023. okt. 3. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Istenkém nem kell szóról szóra mindent. 😂😂😂
2023. okt. 3. 21:05
 12/16 A kérdező kommentje:
#11: Tudom, pont ezért írtam, amit írtam. Amit te javasoltál, annak a 90%-a bocsánatkérés meg bűntudat, hogy írni merek.
2023. okt. 3. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Oké. 😂

Ha nem tudsz különbséget tenni udvariasság között és megalázkodás között, akkor jól van. Egyáltalán nem kell mindent szó szerint írni. Az a baj, hogy engem dzedsz elő és mégse tudsz még egy nyamvadt mondatot se összehozni, sőt még azt se tudod hogy érdemes-e kezdeményezni. Ha te nem tudod akkor más honnan tudja? 😂

Azért nem tudod, mert félsz hogy beégsz és persze attól hogy vissza se ír. Pedig egyáltalán nem kéne olyan nagy fenéket keríteni az egésznek.

Kihagyhatod a bocsáss meg részt tessék, írhatod azt is hogy vársz az üzenetére, vagy egyáltalán semmit se belőle. Hozd össze te magad ahogy jólesik. Egyébként az a legbiztonságosabb ha akkor írsz ha fenn van, mert akkor LEHET hamarabb visszaírna (bár gondolom eszedbe jutott). Mutasd meg tudományod mit írnál te. Eddig semmit mert nem tudsz mit. Ez nulla.😂

2023. okt. 3. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
No, én is pont ebben vagyok, csak a másik oldalon! 🙂 Tetszik egy ffi, az exemnek volt osztálytársa kb 20 éve. Bejelöltem, visszajelölt. Likeoltam egy posztját, hátha észreveszi. És most várom, hátha rámír 🙂 Szóval nosza, írj neki, ki tudja…
2023. okt. 3. 21:39
 15/16 A kérdező kommentje:
#13: Az mióta udvariasság, amikor minden második szavamban bocsánatot kérek a "zaklatásért" meg azért, hogy írni mertem neki? Ez a tipikus "bocsánat, hogy élek" kategória, aminek semmi köze az udvariassághoz. Egyébként ez egy olyan oldal, ahová pont azért írnak az emberek, mert tanácsot, segítséget várnak, ehelyett jönnek a hozzád hasonló okostojások, és kioktatják azt, aki tanácsot kér.
2023. okt. 3. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
23%

De mit írjak, amikor engem nem izgat mi lesz vele? Csak egy példa volt. Mit rinyálsz annyit? Más még egy mondatot se írt neked!

Írj egy sziat akkor csak. Kit érdekel? Engem biztos nem.

Én rá se írnék, mert az kevés, hogy likeolt! Először vissza likeolnám kezdjük ott (ha eddig nem tetted meg) aztán kommenteket írnék egy párat és csak aztán írnék ha ő is visszonozná. Lehet nagyobb tokei vannak mint neked és ő ír majd rád.

Neked nincsenek és férfi vagy!

Mi lesz veled ha beszélgetni kellene vele és fenn szeretnéd tartani az érdeklődést, hm? Betojsz még jobban mint most vagy!

Akkor nem vagy önbizalomhiányos? Dehogynem.

Na de írj neki amit csak akarsz lejegyeztem már. Reméld ír neked ide valaki valami frappáns üzenetet, amivel TALÁN be tudsz vágódni, de aztán ki tudja mi lesz veled.... Mondjuk újra ide írsz ki kérdést hogyan varázsold el, mit mondj a randin. 🤣🤣🤣

2023. okt. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!