Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet kezdeményeznem nála, ha alig ismerjük egymást, de lájkolja a posztjaimat?
Oké. 😂
Ha nem tudsz különbséget tenni udvariasság között és megalázkodás között, akkor jól van. Egyáltalán nem kell mindent szó szerint írni. Az a baj, hogy engem dzedsz elő és mégse tudsz még egy nyamvadt mondatot se összehozni, sőt még azt se tudod hogy érdemes-e kezdeményezni. Ha te nem tudod akkor más honnan tudja? 😂
Azért nem tudod, mert félsz hogy beégsz és persze attól hogy vissza se ír. Pedig egyáltalán nem kéne olyan nagy fenéket keríteni az egésznek.
Kihagyhatod a bocsáss meg részt tessék, írhatod azt is hogy vársz az üzenetére, vagy egyáltalán semmit se belőle. Hozd össze te magad ahogy jólesik. Egyébként az a legbiztonságosabb ha akkor írsz ha fenn van, mert akkor LEHET hamarabb visszaírna (bár gondolom eszedbe jutott). Mutasd meg tudományod mit írnál te. Eddig semmit mert nem tudsz mit. Ez nulla.😂
De mit írjak, amikor engem nem izgat mi lesz vele? Csak egy példa volt. Mit rinyálsz annyit? Más még egy mondatot se írt neked!
Írj egy sziat akkor csak. Kit érdekel? Engem biztos nem.
Én rá se írnék, mert az kevés, hogy likeolt! Először vissza likeolnám kezdjük ott (ha eddig nem tetted meg) aztán kommenteket írnék egy párat és csak aztán írnék ha ő is visszonozná. Lehet nagyobb tokei vannak mint neked és ő ír majd rád.
Neked nincsenek és férfi vagy!
Mi lesz veled ha beszélgetni kellene vele és fenn szeretnéd tartani az érdeklődést, hm? Betojsz még jobban mint most vagy!
Akkor nem vagy önbizalomhiányos? Dehogynem.
Na de írj neki amit csak akarsz lejegyeztem már. Reméld ír neked ide valaki valami frappáns üzenetet, amivel TALÁN be tudsz vágódni, de aztán ki tudja mi lesz veled.... Mondjuk újra ide írsz ki kérdést hogyan varázsold el, mit mondj a randin. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!