Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy 19 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 19 évesen még nem volt barátnőm? Sem csók semmi, Nem vagyok az a beszédes kezdeményező fiu jól el beszélgetek lányokkal de semmi több.Szórakozó helyre és szinte sehova nem járok munka helyemen kívül. Nincsenek barátaim

Figyelt kérdés
Egyedül pedig ki néznek,és úgy kedvem sincs menni sehova valaki valami tanács?

2023. szept. 2. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Normális. Én 20 éves voltam mikor először csókolóztam, azóta nagyon boldogan élek a párommal.

Tanács, hogy szerezz egy kis önbizalmat, szerezz barátokat és hobbit. Merj kezdemémyezni és ne keseredj el, ha elutasít valaki. Vele valószínűleg nem lettetek volna jók együtt. Keress tovább.

2023. szept. 2. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Elmész egy buliba némi alapozás után, beállsz a tánctér szélére a fal mellé egy koktéllal vagy sörrel és stírölöd a táncoló sexy csajokat. Ha szerencséd van, valamelyik odariszál hozzád és kezdődhet a party! Erre főleg az elején van esélyed mikor nincsenek még sokan. Ha nem jön össze az elején, akkor iszol még párat és beveted magad a forgatagba. Egy smárolást később már nem nehéz összehozni. A többi már azon múlik, hogy bírod e a piát vagy a klotyóban hánydosva töltöd az éjszaka hátralevő részét...
2023. szept. 2. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Le lettem pontozva, pedig a vázolt stratégia működőképes.
2023. szept. 2. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy normális...hogy bulizni nem jársz, az már más kérdés. Ha barátaid nincsenek, esetleg a kollégáiddal? - mi 2-3 havonta tartunk egy-egy péntek esti "kocsmázást" a kollégákkal, ahol a hozzád hasonlóknak csajokat is szereztünk már (ahol eddig dolgoztam, ott mindenhol megvolt a kollégákkal a közös "sörözés" - nem a sarki késdobálóban, hanem egy jobb helyen). Ha ilyet szerveznek a kollégáid, akkor csapód hozzájuk...2-3 ilyen buli és már nemcsak kollégák lesztek, hanem valamilyen szinten barátok is és onnan már alakul.
2023. szept. 3. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
LÚÚZEER! :D
2023. szept. 6. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!