Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érdekel valakit annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel valakit annyira internetes társkeresőn,hogy annak, akivel éppen beszélget,hány kapcsolata volt? Mi köze hozzá,és egyáltalán miért fontos annyira,hogy kinek,mikor,és hogyan?

Figyelt kérdés
Nekem, nőként soha eszembe nem jutott,hogy megkérdezzem az illetőt akivel leveleket váltottunk,hogy hány kapcsolata volt,főleg úgy hogy 1 ismeretlenül, kettő meg az,hogy ki tudja még ilyenkor,hogy egyáltalán lesz-e folytatás vagy bármi. Sokan ez alapján ítélik meg a másik embert,hogy mennyi tapasztalata van, vagy mi? Ha szerelmes leszek valakibe, nem az fog érdekelne,hogy kivel,hogyan és hányszor könyörgöm..Honnan éreznek sokan jogot arra,hogy belemásszanak az ember magánszférájába? Főleg,ha még a kérdésekkel tovább megy a gusztustalan irányba is?
febr. 2. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

A pasik gondolkoznak igy ha 3 nal tobb pasija volt vkinek akkor kva meg ezek.

Kishitűek azt hiszik akkor a nő tapasztalt jópasikkal, ő meg elbujhat a 12 cm es f.rkával. csak ezt igy adják elő hogy ler.bancozzák a másikat.

Beteg önbizalomhiányos az ilyen akiket az érdekel hányan jártak már egy nőb3n.

febr. 2. 16:33
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Van aki még azt is kérdezi az exeddel hogy csináltad mik azok a pózok stb k amik neked bejönnek.

Nagyon durvák a pasik agya.

febr. 2. 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Egyesnek van igaza. Kisebbrendűségi komplexus.

Ha az ismerkedés legelején ilyeneket forszíroz valaki, én nem is írnék neki többet. Aztán meg rádnéz egy férfi az utcán, és balhézik miatta? Kinek van erre szüksége?

febr. 2. 16:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek igaza van!
febr. 2. 16:38
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon jól leírták előttem. Sok pasinak a nők tárgyak, akiket használni akarnak, mégpedig új állapotban. Mert nekik akármennyi kalandjuk lehet, egy nő rbanc ha látott már más farkat előtte. Meg bizony sokuknak van is miért aggódni, amilyen teljesítményt tudnak. Amikor én szakítottam az első párommal, új világ nyílt ki a szexben.
febr. 2. 16:42
 6/14 A kérdező kommentje:
De ha valaki meg "új" akkor abba kötnek bele,hogy tapasztalatlan frigid ribizli..
febr. 2. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de emiatt nekem instant kuka lenne. Ha valaki ilyen kérdez már az elején, az tényleg valószínűleg azért teszi, mert fel akarja mérni a terepet, hány másikkal kell "versenyeznie".

Ha a szám túl negy és netalán ebben vannak egyéjszakások is, akkor ezeknél bekerülsz a r*banc fiókba.

febr. 2. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Mert már neten a nemiszerved neki téma. eszüobe se jut hogy magánügy.
febr. 2. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Amikor sokaknak azt írtam,hogy ezek a dolgok magánügyek,mikor faggatni kezdtek, egyszerűen le szűzqváztak engem..
febr. 2. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen, egyszerre legyél egy lepedőakrobata, és szűzies is. Ez elég általános a fejükben.
febr. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!