Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekel valakit annyira internetes társkeresőn,hogy annak, akivel éppen beszélget,hány kapcsolata volt? Mi köze hozzá,és egyáltalán miért fontos annyira,hogy kinek,mikor,és hogyan?
A pasik gondolkoznak igy ha 3 nal tobb pasija volt vkinek akkor kva meg ezek.
Kishitűek azt hiszik akkor a nő tapasztalt jópasikkal, ő meg elbujhat a 12 cm es f.rkával. csak ezt igy adják elő hogy ler.bancozzák a másikat.
Beteg önbizalomhiányos az ilyen akiket az érdekel hányan jártak már egy nőb3n.
Van aki még azt is kérdezi az exeddel hogy csináltad mik azok a pózok stb k amik neked bejönnek.
Nagyon durvák a pasik agya.
Egyesnek van igaza. Kisebbrendűségi komplexus.
Ha az ismerkedés legelején ilyeneket forszíroz valaki, én nem is írnék neki többet. Aztán meg rádnéz egy férfi az utcán, és balhézik miatta? Kinek van erre szüksége?
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de emiatt nekem instant kuka lenne. Ha valaki ilyen kérdez már az elején, az tényleg valószínűleg azért teszi, mert fel akarja mérni a terepet, hány másikkal kell "versenyeznie".
Ha a szám túl negy és netalán ebben vannak egyéjszakások is, akkor ezeknél bekerülsz a r*banc fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!