Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, volt már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, volt már úgy valaki ismerkedés során, hogy azt mondta elkergeti a kiszemeltjére ácsingózó nőket, és amikor lépni kellett volna ő futott el?

Figyelt kérdés

#hajnal #szszgyengédség
ma 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
He?
ma 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Tehát én nekiálltam-e más nőkkel cicaharcolni egy pasiért? Nem, ennél azért többre tartom magam. A férfinak kell éreznie, ha olyan szándékkal közelíti meg egy másik nő, és neki is kell leállítania. Így van ez fordított esetben is.
ma 13:07
 3/6 anonim válasza:
100%
Én nem küzdenék már egy férfiért sem, főleg nem egy olyanért aki ezt élvezi. Az a jó ebbe, hogy az ember amíg buta, addig ezt csinálja, utána mikor rájön mennyire buta volt, soha többet nem csinál ilyet. Egyszerűen szépen lassan megtanulja értékelni magát. És egy értékes nő, nem fog más virág szálokkal versengeni.
ma 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan volt aki féltékeny típus volt és közvetlen zaklatásra azt mondta nem látta. Nyilván elhajtottam azonnal.
ma 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt, hogy 39 èves kolléganőm fújt, amiért egy lány össze akart jönni a 16 éves fiújával. Nem futamodott meg, de àllítólag jól kiosztotta a kiscsajt...
ma 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Mifelénk vidéken nem 12.39-kor van hajnal.

Bár igaz, hogy a gyengéd kígyók sszerelmi életéhez sem értek.

ma 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!