Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudható, hogy egy kisfiúról beszélünk? S még nem érett meg egy kapcsolatra? Ezek azok a jelek?

Figyelt kérdés

Pl. Ha ilyeneket mond, hogy kicsi a farkam? Nem tudja mit akar, hol akar élni, nagyzol, magabiztos, gyerekes megnyilvánulásai vannak? Lusta? Nem találja a helyét a világban? Mindent megad azért , ha valaki isteníti, ezzel ellentétben, ha valaki nem így tesz azt nem szereti. Lenézi. Az a lényeg, hogy jó nője legyen? Strigulákat gyűjtsön? Ha valaki nem kedve szerint tesz megcsalja? A feszültségét szexben vezeti le és más emberekkel való kötetlen kapcsolatokban? Nem tudja vállalni a felelősséget, előbb cselekszik mind gondolkozik? Álmodozik? Családot akar, de még az sem tudja előteremteni amire ehhez szükség lenne? Ígérget, de nem tudja teljesíteni? Belemegy olyan kapcsolatokban amiben kiélheti magát? Mik még ezek mellett azok a tulajdonságok, melyek azt bizonyítják, hogy valaki érettlen kisfiú, és nem férfi??? Sokat soroltam fel, tudom..

Ezzel ellentétben egy érett férfi milyen? Mitől lesz valaki az??

#Érett ferfi #Szerinted milyen #Neked mit jelent az érettség
ma 13:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A "kisfiú" az egy hímnemű, nagyjából max 12 éves homo sapiens. Ránézésre kisebb termetű, magasabb a hangja stb.

A törvény tilja, hogy felnőtt ember intim kapcsolatba lépjen velük.

ma 13:32
 2/11 A kérdező kommentje:
😂 igen értjük. Könnyű így ki forgatni a kérdést. Nyilván olyan "férfiakra" gondoltam, melyek ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezve csak a nemiszervüket tekintve és a korukat tekintve " férfiak" vagyis kisfiúk.
ma 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy eretlen oylan, mint amit leirtal. Tehat az erett ennek az ellentete.
ma 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Felesleges foglalkoznod vele , el van o maga vilagaban .. teged nem akar ezt is fogad el.
ma 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező kérdést tettél fel majd megválaszoltad magadnak, de azért megkérdezted, hogy az érett férfi milyen. Szerintem inkább magaddal törődj mert te is éretlen vagy.
ma 14:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarom már őt, rájöttem, de későn. Soha többet nem engedem vissza:))
ma 14:16
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 igen az voltam, rájöttem. Egy érett tudatos ember nem áll szóba akárkivel. Szűr és válogat kétszer meggondolja, kinek szavaz bizalmat.

A kérdésem valós érdekel, hogy mi az a tényező, ami férfivá tesz valakit? Az idő? A tapasztalat, a nehézségek? Micsoda?

ma 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez van, ha 14- 20 éves fiúkat hajkurásztok korban hozzátok illő helyett.
ma 14:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő idősebb ezért tettem fel a kérdést... Agyilag tényleg annyi. :/ Hozunk rossz döntéseket mindnyájan
ma 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Az nem fog segíteni, hogy hány éves az illető, mert van aki örökké gyerek marad.

A választ majd a sok-sok személyes tapasztaltaidból fogod megtanulni.

ma 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!