Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt nő aki "felszedte" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt nő aki "felszedte" a pasijàt, és jól működő kapcsolatuk lett?

Figyelt kérdés
febr. 2. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszek benne mert volt rá példa, hogy bár ő hívott el randizni én kezdeményeztem a csókot, sőt én kezdeményeztem a szeretlek szót aztán össze se költöztünk mert el volt magának, igazából nem érdekeltem. Igazából úgy feldobtam a büszkeségét hogyha más nő ránézett akkor vigyorgott rajta. Persze mivel naiv és ostoba voltam elkönyveltem annak, hogy csak jólesik a hiúságának, de aztán, hogy el volt azzal, hogy találkozhattunk bár már össze kellett volna költözni rájöttem, hogy egyoldalú.
febr. 2. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, több is. A kezdő "jelt" megadtam, de onnantól ment minden a hagyományos úton.
febr. 2. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jelezni lehet (és sokszor kell is) ismerkedéskor, de akik túlzásba viszik, szaladnak a férfi után, ott szerintem mindig lesz valami difi a kapcsolatban. Én a környezetemben, meg a saját példáimon keresztül is ezt látom.
febr. 2. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
En irtam ra tarskereson. Bejottem neki. Ezutan igazabol o "iranyitott". Ma mar a ferjem.
febr. 2. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem. Amelyik pasiert nekem kellett tennem mert magátol meg se mozdult volna, abbol soha nem lett semmi, max 2-3 éves kapcsik. Kidobtam 2-3 éveket az ablakomon. 3 pasival az 10 év(ha a kapcsolatok közti magányt is beleveszem)
febr. 2. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszek az ilyenekben.
febr. 2. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jelöltem be, mert felénknek tűnt élőben, majd én is írtam rá, de ő hívott el randizni 1 hét múlva. Azóta összeházasodtunk és teljesen jó a kapcsolatunk.
febr. 2. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Hónapokig csak neten beszélgettünk. Elmentünk randizni, de ő csak barátkozni akart. Majd felajánlottam, egy laza kapcsit hasznos időtöltésként.

Végül ő akarta, hogy komolyabb legyen.

8 éve vagyunk együtt.

febr. 3. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak olyan volt. 43N
febr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!