Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Àtlag alatti kinézetű nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Àtlag alatti kinézetű nők jelentsen ez bàrmit is, szóval olyanokhoz szól akik ezt a jelzőt màr megkaptàk, nincs és nem is volt kapcsolatuk: komolyan nincs köztetek olyan aki örülne àtlag alatti pasinak még ha rosszabbul is néz ki mint ti akkor is...?

Figyelt kérdés
Lenne aki meg kérdezi milyen volt a napotok akivel minden nap tudtok beszélni esetleg megtervezni egy kirándulást. Kb mint egy barát. Az intimitás nem feltétlenül szex egyszerű ölelés is sokat ér. Azt értem hogy jobb egyedül mint olyan pasival aki nem vonz de együtt úgy mond lógni is rossz? Vagy nem csak a szexről van szó hanem mindenről az az hozzàm hasonló pasivan nem jó semmilyen tevékenység még akkor is ha egyébként tök egyedülvagytok?
dec. 8. 14:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
84%
Átlag alatti nő vagyok, külsőre. Belsőre, egzisztenciára, atlag feletti, namarmost, mivel nő vsgyok, az egyetlen értekem egy férfi számara a szépségem(lenne) de mivel nincs, így maradnak a csóró,mamahoteles pasik. Nekem a külső nem is lenne fontos...., de a hasonló anyagi szint az lenne. De a szintén jó egzisztenciaval rendelkező ferfiak, szép nővel is lehetnek. A kör bezárult
dec. 8. 14:17
 2/41 anonim ***** válasza:
9%
#1 mivel foglalkozol, hány éves vagy, melyik megyében laksz?
dec. 8. 14:19
 3/41 anonim ***** válasza:
30%
Én átlag alatti kinézetű nő vagyok. A férjem átlag feletti kinézetű és a szeretőm is.
dec. 8. 14:25
 4/41 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogok kefélni olyan férfival aki nem vonz. Hiába nem a hányinger kapkod tőle kinézetelig, vagy tulajdonságait értve ha egyszer nem bizsereg rá. Baráttal kefélni egy jó nagy hülyeség. Aki akarja csinálja nyugodtan, de inkább egyedül döglök meg mint a vaginámmal kapcsolatban fájdalmas legyen, sőt magamtól a hányinger kerülgessen milyen mélyre süllyedtem.
dec. 8. 14:31
 5/41 anonim ***** válasza:
78%
Ja utolsó a férfiak többségének mindegy mert elég a szex gondolata, vagy a szexhiány és már áll is, meg ha benne van a punciban, vagy leszopják akkor jól érzik magukat. De a nő nem úgy működik többségben és nem is fog soha. Azért a többség szó mert nyilván kivételek akadnak mindkettő neműt tekinve.
dec. 8. 14:37
 6/41 anonim ***** válasza:
94%
én már férfiként se értem, hogy lehet olyannal dugni, aki nem tetszik
dec. 8. 14:38
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam, hogy kivételek mindig vannak. Hogyan állhat olyan nőre aki nem tetszik? Hát úgy, hogy nem ő rá áll és előbb utóbb meg undorodik az egésztől.
dec. 8. 14:40
 8/41 A kérdező kommentje:

Emberek nem a szexen van a hangsúly. Plusz a kérdés egy konkrét csoportféléhez szólt.

De végül érdeked vàlaszok szóval köszönöm.

dec. 8. 14:42
 9/41 A kérdező kommentje:
* érdekes
dec. 8. 14:43
 10/41 anonim ***** válasza:
75%

Úgyis lepontoznak érte megint, de: nem, mert HOZZÁM HASONLÓ átlag alattinak örülnék. Nem pedig rosszabbnak vagy nagyon eltérőnek. És nem gondolom, hogy ezzel irreálisak az elvárásaim. Ahogy szokás fogalmazni: csak amit én is nyújtani tudok... Pl. nem kell, hogy önsanyargatva, szigorú étrendet tartva, folyton edzve/mozogva legyen vékony, teljesen jó, ha gyárilag olyan, ahogy én is. Azzal, hogy nem szép az arcom/fejem, a szintén nem jóképűség/helyesség van egálban, az nem fair, hogy pusztán emiatt nekem káros szenvedélyeket, ápolatlanságot, átlag alatti kognitív képességeket, bántalmazást (a verbális-érzelmi is az!), bányászbéka feneke alatti EQ-t, cselédnek használást stb. kelljen tolerálnom!

Egyébként pedig: ha a vonzalmat és a szexualitást kivesszük a képletből, minden másra lényegében ott a baráti kapcsolat, ahogy erre utalsz is. Én ha férfit keresek és akarok, nem erre vágyom vele, vannak barátnőim...

dec. 8. 14:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!