Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Àtlag alatti kinézetű nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Àtlag alatti kinézetű nők jelentsen ez bàrmit is, szóval olyanokhoz szól akik ezt a jelzőt màr megkaptàk, nincs és nem is volt kapcsolatuk: komolyan nincs köztetek olyan aki örülne àtlag alatti pasinak még ha rosszabbul is néz ki mint ti akkor is...?

Figyelt kérdés
Lenne aki meg kérdezi milyen volt a napotok akivel minden nap tudtok beszélni esetleg megtervezni egy kirándulást. Kb mint egy barát. Az intimitás nem feltétlenül szex egyszerű ölelés is sokat ér. Azt értem hogy jobb egyedül mint olyan pasival aki nem vonz de együtt úgy mond lógni is rossz? Vagy nem csak a szexről van szó hanem mindenről az az hozzàm hasonló pasivan nem jó semmilyen tevékenység még akkor is ha egyébként tök egyedülvagytok?
dec. 8. 14:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
93%

Ne írjad, hogy nem a szexen van a hangsúly amikor bele tetted a kérdésbe a szexet.

"Az intimitás nem feltétlenül szex egyszerű ölelés is sokat ér."

Egyáltalán nincs szó barátságról ha csak azért "barátkozunk", hogy ne legyünk magányosak és közben az egyik félben benne van végig, hogy lehetne szex is köztünk. Hát kösz, de kihagyom.

dec. 8. 14:55
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit nem vonzz egy ember, akkor nem akar vele lenni. Tök mindegy, hogy szex, vagy beszélgetés, vagy bármi... kell a vonzalom. Ha csak nem valami érdekből vagy vele, amitől szerinted elég jó deal elnyomni az undorod....
dec. 8. 15:03
 13/41 anonim ***** válasza:
53%
A 3-as rá a legjobb példa hogy ő egy átlag alatti nőknek milyen férfi kell. Van férje meg szeretője akivel nyugodtan kefél mert nehogy neki bármit is kellene tenni hiszen ő erről nem tehet hogy átlag alatti igaz? Úgy kell elfogadni ahogyan kínéz ezzel csak az a baj hogy férfiakal ő sem elnéző. Igény van teljesítmény főleg külsőben kevesebb. :D
dec. 8. 15:17
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

"Àtlag alatti kinézetű nők jelentsen ez bàrmit is"

Akiket leszarnak a férfiak, nem próbálkoznak náluk, ők átlag alattiak.

Nem hiszem hogy ilyen nőkre hajtanál, mert ilyet nem nehéz összeszedni.

Az önbizalmuk nulla (érthető okokból) és tudják hogy nem válogathatnak, mert nem jönnek be senkinek.

dec. 8. 15:28
 15/41 anonim ***** válasza:
68%
A 3-as mondjuk nyilván kamu/troll. A férfiak "érzékenyebbek" a külsőre, egy átlag alatti nőt le sem szarnak. Nem még egy átlag feletti férfi vegye feleségül, egy másik meg a szeretője legyen, mikor mindkettőnek simán összejön jó nő is.
dec. 8. 15:45
 16/41 anonim ***** válasza:
28%

Pedig én el tudom képzelni ilyen nőkért is van tolongás néha az ilyen nőknek van a legnagyobb arcuk és elvárásaik de tőle nem lehet semmit elvárni mert az milyen már.

dec. 8. 15:53
 17/41 A kérdező kommentje:

10 igazad van megértelek.

11 neked is igazad van akárhonnan nézem nem gondoltam kellő képen át rosszul is fogalmaztam,és valóban bennem lenne a szex gondolta is.

14 nekem nehéz és igen is válogathatnak az igaz hogy nem a felső polcról de fene tudja lehet onnan is. Egyébként pont az ilyen nőket akarta meg célozni a kérdésessel bár nem gondoltam bele csak magamból indultam ki mert én igen is szívesen összejönnék,szexelnék is egy olyan nővel aki külsőre nem jön be. (bár ilyen nagyon ritka hisz én anno libby huffer-ben is láttam szépet szóval nehéz olyan nőt mutatni aki nagyon taszítana de ha lenne ilyen akkor is adnék esélyt megismerném) Szóval magamból indultam ki. Gondoltam lehet valahol olyan nő aki tudja magáról hogy olyan amilyen és örülne annak ha lenne valaki az életében,nem tudjátok elképzelni sem milyen az ha valaki megkérdezi milyen volt a napod ha valakivel el tudsz menni bowlingozni. Egy kapcsolat szerűséget átélni nem igaz hogy nem esne jól időnként egy egy ölelés pláne ha rossz napod van. És simán benne lennék hogy szex nélkül az elején megbeszélni hogy szex az nem lesz. Van egy női barátom akivel a nagy távolság ellenére néha találkozunk de vele egyértelmű hogy csak barátság ölelés különösebb lelkizés nélkül egyszerűen csak bír valamiért,viszont összejött egy pasival szóval érhető módon háttérbe szorultam még a beszélgetésben is,nincs ezzel gondom ezt azért hoztam fel hogy képes vagyok elvonatkoztatni ha egyszer el döntöm hogy barát akkr barát és kész. A szexről meg fene tudja lehet van olyan mint én nőben is akinek jól esne a valódi..... és a valódi érintés még ha nem is nedves van síkosító amit normál keretek közt is használnak elvileg szóval egy csomó örömöt lehetne okozni a másiknak. Mindig mondjátok hogy a nők nem így működnek nos lehet de lehet valaki aki így működik. Nah mindegy lehet hülyeség volt fel tenni a kérdést nem akartam én megbántani senkit. Meg kaptam a választ több kérdést nem írok nem olvasok inkább értelmetlen.

dec. 8. 15:55
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
#11-es vagyok és nincs gond, de szerinte gondold át jobban mert tényleg nem éri meg, jobb inkább egyedül.
dec. 8. 16:09
 19/41 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező inkább menj prostihoz ez az egyetlen esélyed,lesz olyan aki tényleg megkedvel vagy legalább is jól játssza,engem volt hogy elhívott koncertre mindenki fizette a magáét. Volt hogy megkínált sütivel amit sütött volt hogy amikor le tudtuk a dolgokat még ott marasztalt beszélgetni busz miatt néztem az időt és 1 óra simán el telt. Mind ez lehet kampány fogás de jobb mint megalázkodni mindenféle nő előtt csak mert nő. Hiányzik a baráti kapcsolat barátkozz írj akár nekem is. Nem tudom hogy állsz anyagilag de ha akad havi 30-40 ezred akkor sokkal boldogabb leszel prostikkal mint örökké csak vágyakozva. Mi a legjobb esélyed valami p....megfog magának leszed pénzel esetleg megdughatod ha nagyon úgy van majd gondol egyet és ott hagy pláne ha már nincs pénz. Tapasztalat,megismertem egy nőcit nem volt valami szép sem alakja sem melle sem popó szóval semmi arcra meg .... de össze jöttünk oda meg vissza voltam hogy végre barátnőm van mindent megvettem neki amit tudtam voltak adósságai kifizettem,a szexet sem erőltettem alig volt hiába próbálkoztam amikor el vesztettem a munkám ott is hagyott. Nah ilyenek a nők akárhogy is nézzenek ki. Jobb egy prosti lehet lehúz 1-2 amíg megtalálod aki nem de megéri. A szex nem akkora dolog egyébként a legtöbb nő egyforma pláne hátúrról kutyusba voltam nagyon jó nővel és öreg elhízottal is persze jobb volt a fiatal feszes de maga az aktus majdnem ugyan az. Annyi hogy jobban beindított nyilván jobb volt a látvány. Volt hogy túl tág volt vagy én voltam kicsi ne ez szar szitu de nem baj ugrott egy kis pénz de azért a szop....ás jó volt szóval elélveztem. rendes kis csajvolt de elég telt ami nem lett volna baj de nah nem passzoltunk. A mostani állandó az pont jó lehetne nagyobb a melle de jó az kézre áll. Szóval nem kell full gazdagnak lenned hogy ezt meg tudd engedni kell egy átlag meló ne menj nyaralni vagy csak nagyon ritkán legtöbb esetben tömegközlekedés nem kell annyi márkás ruha néha egy kis turi nem kell mindennap pizzát rendelni és kb meg vagy. Ha kevés 1 óra gyűjts össze többre. kb ennyi
dec. 8. 16:17
 20/41 anonim ***** válasza:
71%

,,jobb egyedül, mint magadba" :D

Szerintem az a fő probléma, hogy mindenki kategorizálni akarja magát és a másikat is. Senkinek sem kötelessége a saját igenyeibol lejjebb adni és olyannal jönni össze, akihez nem vonzódik. A vonzalmat meg nem lehet befolyásolni.

Nem tartom magam egy top nőnek, bár senki sem hívott még az ellenkezőjének sem, az igaz. De vannak barátnőim, akik sokkal szebbek nálam és az alakjuk is nőiesebb. A testemen tudok némiképp formálni mozgással, de a fejemen nem.

Sosem jöttem és jönnék össze olyannal, aki nem tetszik. És nem egy olyan párt ismerek, ahol ránézésre a pár egyik tagja jobban néz ki, mint a másik. Szóval teljesen hülyeség ez a lejjebb adás dolog. Mondjuk sosem ismerkedtem célirányosan úgy, hogy na, nekem ez az idealom, akkor ilyen párt akarok és mas nem is kell. Csak spontán megismertem az illetőt, akivel volt kölcsönös vonzalom és szimpátia, aztán ennyi.

dec. 8. 17:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!