Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfiak azok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfiak azok akik nem kellenek a nőknek és soha nem lesz kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Én szerintem ilyen leszek, 25 vagyok és még senkim nem volt. Gond szerintem az hogy keveset beszélek, ezáltal nincs társaságom ahol lenne lehetőségem ismerkedni. Meg vékony alkatom van.
okt. 30. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ezek ellen tudsz tenni. Csak tenni kell!
okt. 30. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Én 26 vagyok és nekem se volt még senkim és szexelni is csak prostikkal sikerült. Kb. 1 éve határoztam el hogy változtatok ezen. Vékonynak nem vagyok vékony mert már évek óta edzek. Az öltözködésemre és a groomingra fektettem a hangsúlyt. Közben próbáltam minél több emberrel beszélgetni hogy javítsam a social skillem. Nyáron a Balaton Soundon megcsináltam életem első leszólítását. Ja és vettem egy lakást mert az is egy visszatartó erő hogy nagyszüleimnél lakom. Ugyan sikerem még nem volt de igazán nem is próbálkoztam még. Én ezeket tettem ha majd kész lesz a lakás akkor kiderül hogy ért-e valamit.
okt. 30. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Jó étvágyat!
okt. 30. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Mamahoteles vagy?
okt. 30. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Olyan fèrfiak, akik nem tesznek aktívan azèrt, hogy kapcsolatuk legyen, csak vàrjàk a sült galambot. Ennyi csak. Nekem van tènyleg nagyon csúnya, tènyleg nagyon visszahúzódó fèrfi ismerősöm, akinek mègis lett felesège, mert aktívan tett a pàrkeresès èrdekèben hosszú èveken keresztül. Illetve mèg egy dolog a sült galamb mellè: aki nem a sajàt szintjèből keres, legalàbb megközelítőleg. Ezt főleg a külsőre èrtem.
okt. 30. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Többnyire előnytelen külsejű és/vagy rossz anyagi, szociális helyzetű és/vagy visszahúzódó, intorvertált, nem nagydumás férfiak.
okt. 31. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
a remeték ilyenek általában.
okt. 31. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

1. Anyuci pici fia. Az nem zavar, ha otthon él, de dolgozzon, legyen önálló, ne az anyja tutujgassa, és lássam rajta, hogy előre tervez, nem örökre az anyjával.

2. Ápolatlan. Ide tartozik a nagyon elhízott (nekem az is igénytelenség), a dzsuvás/rendezetlen haj, a ronda fogak, az igénytelen öltözködés.

3. Nagyon önbizalomhiányos, aki nem tud egyszerűen beszélni a nőkkel, nem mer velük vagy nem tudja szórakoztatni őket, fenntartani a figyelmüket.

4. Ez lehet csak számomra, mert sok ilyen pasinak van csaja, de a tapló paraszt. Aki ocsmányan beszél másokkal, lekezelően bolti/éttermi alkalmazottal, aki a nővel szemben is egy felsőbbrendű entitásnak tartja magát. Persze ahogyan elnézem a környezetem, ilyen pasiból soknak van párja. De nálam nem nyerő.

okt. 31. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Az alkatod lényegében mindegy.

Azoknak nem lesz, akik nem is próbálkoznak és arra várnak, hogyha bámulnak egy nőt a buliban, akkor az felszedje őket. Sokat kell próbálkozni, sajnos nem mindenkinek van szerencséje, hogy hamar talál magának párt, de sose lehet feladni, mert ki tudja, mikor sodor eléd az élet egy olyan nőt, akivel jól megtaláljátok a közös hangot.

Meg szerintem akik nem értik, mi az a kapcsolat. Beszél itt mindenki a szintekről, hogy külsőre mennyire passzoltok, de az sokkal fontosabb egy kapcsolatban, hogy tudtok-e beszélgetni. A beszélgetés pedig nem a külsőn múlik.

ma 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!