Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az instagram,facebook, stb. szociális média hatására lettek ennyire a külsőségek és a pénz rabjai és már az átlag férfi se elég vagy miért jött el ez a töréspont?
Egy ember fejébe nem lesz bele mielőtt esélyt se adsz neki, bezzeg a jó képű macsónak akinek patkány belseje van annak szétteszed a lábad mert jó képű , aztán mikor lapátra tesz már azután hogy magáévá tett akkor meg jöhet a férfiak szidása persze utána az ugyanilyennek teszed szét a lábad és projektálod a haragod azokra a férfiakra akik amúgy nem is érdekelnek
"akkor nem kap nőt"
A nőket nem kapják az emberek. Nem osztogatnak minket a nőboltban.
Ahhoz, hogy nőt "kapj", dolgozni kell. Egy kapcsolat közös munka, nem csak berepül a szádba a sült galamb.
2010 előtt is a külső volt az elsődleges szempont párválasztásnál.
Átlagos (tehát nem vonzó) férfit csak olyan nő választ, akinek nem jut jobb.
Ez van.
A 10 vagyok. Semmilyen patkánnyal nem álltam le soha, mint írtam kerülöm a fajtád :D
És még sose dobtak, mindig én szakítottam 🤷
20 évesen találtam meg az igazit (olasz) aki végül mégsem bizonyult annak és 37 évesen váltam el tőle (gyerek akkor 5 volt). Aztán jött a kalandozás, francnak se kellett volna kapcsolat, hát nem megfogott egy másik, még jóval fiatalabb is nálam 😌 Patkány nem volt az életemben, az olasz exférjem előtt sem. Azóta meg - 22 éve - nem dugtam magyar pasival és nem is fogok, és nemcsak azért mert szeptemberben férjhez megyek, hanem amúgy sem keresgélnék tűt a szénakazalban.
Akkor miért magyarul brekegsz?
170 centi törpe? Te milyen magas is vagy? 170 centis "törpe" ha kettőbe hajtja a 185 centis pasid akkor ki lesz vajon a védelmezőbb a 185 centis vagy a 170 centis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!