Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárásai mitől szöktek az egekbe? Valóban így van?
10 éve egy kövér lány örült, ha szóba álltam vele. Hálás volt, ő is próbált beletenni valamit a kapcsolatba. Látszott rajta, hogy hajlandó energiát fektetni a dologba, kétoldalú volt. Most pedig unottak, flegmák. Azt várják el, hogy királynőként kezeljem őket, de mégis mire fel, amikor valójában nem is vagyunk egy szinten? Örülnie kéne, és hálásnak lennie, hogy szóba állok vele (mint ahogy régen is). Nem tudom mi lett velük, de olyan elvárásaik vannak a kb. semmire, hogy az hihetetlen.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogyha velem azonos szinten lévő lányhoz próbálok közelíteni (átlagos kinézet, vékony), akkor teljesen olyan, mintha valami abszurd állásinterjúra jelentkeznék! Ahol 2 doktori diplomát várnak el 8 nyelvvizsgával és 10 év tapasztalattal, de csak egy portás munkakör, közmunkás fizetéssel.
"Főételből desszert lettetek. " Ez szomorú, de így van. Bár ez nem minket minősít.
"Nincs rátok szükség, csak egy opció vagytok, amit az választ, akinek kedve van hozzá."
Az a baj, hogy manapság a nőknek csak jogaik vannak, mindenféle kötelesség nélkül. Egyébként ez is igaz, nincs ránk szükség. Csak nem tudom, hogy ezt miért nem hangoztatják az ukrán feministák? Miért a férfiaknak kell meghalniuk, és miért nem a nők mutatják meg, hogy hát nekik nincs szükségük a férfiakra, megmutatják hogyan is kell megvédeni magukat az oroszokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!