Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek nektek mik az elvárásaitok, igényeitek a nőkkel szemben, nilyen legyen a barátnőtök?
Legyen jó ember és szeressen engem. A külsejét tekintve elég annyi, hogy legyen benne valami, ami tetszik nekem, de ez tök szubjektív dolog. Tényleg lehet az illető kövér, vagy az emberek többsége szerint csúnya, engem nem zavar, ha nekem tetszik valamiért és jól kijövünk.
Aki gondolja, írhat is nekem privátban, szívesen ismerkednék.
32/f
Nekem is ez a baj de hát én is válogatok mert például egy ilyen nőnek mint Lady Szomjas nem adnék esélyt és ignorálnàm...
Nekem elég hogy legyen kedves és hűséges szerintem ez nem nagy elvárás én is próbálok mindenkivel normális lenni.
25/F
Nekem összesen három elvárásom van:
- Legyen nő (tehát mondjuk ne egy meleg férfi)
- Legyen heteroszexuális (a leszbikusokkal túl sok mindent nem tudok kezdeni)
- Legyen szingli (nem akarok sorban állni tíz másik férfival)
Viszont az elvárásaim sajnos túl magasak. Így nem is csoda, hogy nem sikerül senkit sem találnom.
"nem akarok sorban állni tíz másik férfival":
1es incel vagyok. Ez valamennyire nálam is megvan. Nem fogok versenyezni egy nőért 20 másik férfival és nem fogom a nőnek lehozni a csillagokat az égről. Ha a másik férfival lefekszik a nő az első randin, feküdjön le velem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!