Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt sirnak ferfiak,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sirnak ferfiak,hogy nem talalnak senkit maguknak,milyen elvarasaik lehetnek?

Figyelt kérdés

Mindig az a bajuk,hogy egy atlagos lanynak is milyen vagyaik vannak es milyen szintet varnak el egy ferfitol... Haz, netto nemtom mennyi fizetes, nyaralas, kocsi stb

De mi a helyzet a masik oldalon?

Nem lehet,hogy a tokeletes kulseju, szexistenno az agyban lanyokra csorog a nyaluk es utana csodalkoznak?

Erdekes, nekem eleg sok lany ismerosom van akik nem vartak el kb semmit, csak annyit,hogy ne kelljen eltartani a ferfit es keressen annyit,hogy 30 evesen ne anyucinal eljen.

Nekem van sajat lakasom, eltartom magam, ha nyaralni megyunk felesbe fizetunk, de egyebkent minden mast is, vagy egyszer a parom, utana meg en, de sose hagytam,hogy koltson ram csak ugy viszonzas nelkul.

A parom albiban lakik, kb egyforman keresunk, neki van autoja, nekem nincs,de szoktam bele tankolni. Es ilyen kapcsolatokat latok mindenfele a kornyezetemben, es nem olyan noket amik miatt sirnak ejjel nappal itt a ferfiak.

2022. máj. 21. 09:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
32%
Én például olyan nőt szeretnék, akinek nem a kib.szott anyagiak körül forog az egész élete!
2022. máj. 21. 09:10
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted ha egy másik kérdés alatt kiakadnak a női testen alapból jelen lévő pihésebb szőrökön is akkor miről beszélünk? Nekik olyan nő kell akin amugy rengeteg filter, effekt, és vagon smink van, de úgy hogy ez mind természetesen legyen jelen.
2022. máj. 21. 09:10
 3/30 anonim ***** válasza:
39%
Én olyan nőre vágyom mint én, de az a lehetetlennel határos álom :(
2022. máj. 21. 09:13
 4/30 anonim ***** válasza:
81%

Én egész jóképű/helyes férfi vagyok, de ez és más dolgok miatt nekem is kb. megvan a szintem, vagyis kb. tudom hogy a modell-gyönyörű csajoknak azért már nem szoktam tetszeni, de a helyes, csinosak közül soknak még igen (nehéz ezt így megfogalmazni). Vagy pl. milyen stílusú, típusú csajoknak szoktam tetszeni inkább ezen belül is. Elég fontos tisztában lenni magaddal igen, hogy nagy átlagban lásd kiknek jöhetsz be reálisan.

A nőknek egy fokkal még nehezebb, mert nekik azt is el kell dönteni, hogy milyen típusú férfiak azok, akiknek csak szexre kellenének és hol kezdődik az a férfi szint, aki kapcsolatot is szeretne tőlük.

Ja igen és a kérdés se csak a kinézetről szól, persze más dolgok is számítanak. Akik totál sikertelenek a nőknél azoknál igen általában a szociális skillek, a megélhetés és a megjelenés közül többel is gondok szoktak lenni.

2022. máj. 21. 09:22
 5/30 anonim ***** válasza:
43%
Sokra megyek vele hogy lehetne sok csajom, csak olyan nem akire vágyom.
2022. máj. 21. 09:29
 6/30 anonim ***** válasza:
79%
5. Azért mert csak dagadt és ronda csajaid lehetnének? Vagy az a bajod, hogy a modell gyönyörűségek nem állnak szóba veled?
2022. máj. 21. 09:30
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

AZ baj hogy lehetne sok szép nőm, de belső értékeiket tekintve nem találok olyat akire vágyom.

Plusz nem vagyok képes érzelmek nélküli szexre, szóval még ezzel is megszívtam :D

2022. máj. 21. 09:41
 8/30 anonim ***** válasza:
49%

Rosszul látod a helyzetet. Elsősorban nem azért van annyi magányos férfi, mert túl magasak az elvárásaik a nők külsejével szemben. Egyeseknél lehet persze ez is az ok, de a többség esetében szó sincs erről. A fő ok az, hogyha egy férfi már kikerült az iskolarendszerből (középiskolából vagy egyetemről), és sem a baráti társaságában, sem a munkahelyén nincsen szabad, korabeli nő, annak az ismerkedésre alig van reális lehetősége. Szórakozóhelyeken legfeljebb csak egyéjszakás kalandkeresők vannak, s a nőket közterületen leszólítani sem vezet eredményre. A társkeresők maradak csak esélyként.

Saját tapasztalatom viszont, hogy a netes társkeresőkön átlagos kinézettel és adottságokkal egy férfinak gyakorlatilag nem lehet labdába rúgni. S ehhez egyáltalán nem kell válogatósnak lenni. Ha nagy ritkán valaki válaszolt a nők közül a megkereséseimre, azok is szinte mindig meggondolták magukat, vagy pár levélváltás után, már az első randi előtt, vagy az első randi után. A neten ugyanis nagyon nagy a választék férfiakból, s ha az ember nem tud erős pozitív élményt nyújtani egy nőnek, nem tudja megfogni a nőt valamivel, akkor a nő garantáltan továbblép, keres mást, hiszen sok a társkereső férfi a neten, és a jövő héten már valaki mással randizhat. Nekem három év társkeresőzésből sem sikerült egyetlen kapcsolatot sem összehoznom. Ezzel nem a nőket akarom vádolni, csupán a helyzetet konstatálom. S elismerem, hogy én is visszautasítottam néhány nőt az alatt a 3 év alatt a társkeresőn, aki nem volt szimpatikus számomra, mert úgy éreztem, nincs jogom rabolni az idejét egy sehova sem vezető ismerkedéssel. Ha nincs szimpátia, akkor nincs értelme erőltetni, s nem etikus hazugságban élni, csak azért, hogy legyen valakim.

2022. máj. 21. 09:44
 9/30 anonim ***** válasza:
75%

Semmilyen elvárásom nincs már, de nem is számít ez. Teljesen mindegy NEKEM mik az elvárásaim mert nem felelek meg egyik nőnek sem. Szóval nem rajtam múlik a dolog. Én vágyhatok topmodellre vagy beérhetem extrém ronda banyával is, egyiket sem érdeklem.

Anno én kizárólag hosszú távra, komoly kapcsolatra kerestem társat magamnak. Akivel végül összejöttem egy külsőre kissé átlag alatti, de kedves, aranyos jó családból származó, okos lány volt. Vele szemben csak egy elvárásom volt és ezt el is mondtam neki: ha már nem akar velem lenni, mondja neg őszintén, de ne csaljon meg... Szerintetek sikerült betartania?

2022. máj. 21. 09:51
 10/30 anonim ***** válasza:
87%
Az a szomorú hogy azok az emberek akik igazán illenének egymáshoz, csak nagyon ritkán találnak egymásra :(
2022. máj. 21. 09:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!