Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt sirnak ferfiak,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sirnak ferfiak,hogy nem talalnak senkit maguknak,milyen elvarasaik lehetnek?

Figyelt kérdés

Mindig az a bajuk,hogy egy atlagos lanynak is milyen vagyaik vannak es milyen szintet varnak el egy ferfitol... Haz, netto nemtom mennyi fizetes, nyaralas, kocsi stb

De mi a helyzet a masik oldalon?

Nem lehet,hogy a tokeletes kulseju, szexistenno az agyban lanyokra csorog a nyaluk es utana csodalkoznak?

Erdekes, nekem eleg sok lany ismerosom van akik nem vartak el kb semmit, csak annyit,hogy ne kelljen eltartani a ferfit es keressen annyit,hogy 30 evesen ne anyucinal eljen.

Nekem van sajat lakasom, eltartom magam, ha nyaralni megyunk felesbe fizetunk, de egyebkent minden mast is, vagy egyszer a parom, utana meg en, de sose hagytam,hogy koltson ram csak ugy viszonzas nelkul.

A parom albiban lakik, kb egyforman keresunk, neki van autoja, nekem nincs,de szoktam bele tankolni. Es ilyen kapcsolatokat latok mindenfele a kornyezetemben, es nem olyan noket amik miatt sirnak ejjel nappal itt a ferfiak.

2022. máj. 21. 09:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nincs nagy igényem próbáltam ismerkedni átlagos vagy az alatti nőkel Badoon mind elhajtott nekem mint ronda férfinak átlagos sem jár.
2022. máj. 21. 10:21
 12/30 anonim ***** válasza:
40%

Nem igazán értem, ami itt folyik. Oké, jellemzően van egy gáz férfiréteg, aki incel és mindenért sír, de az égvilágon semmit sem tenne a dolgokért. Ez tiszta sor. Viszont, ami női oldalról ezek mellé párosul... Hogy aki nem talál társat, az biztos gyökér és topmodell lányokra gerjed... Ne haragudjatok meg, de ez pont ugyanolyan gáz.

Az meg, hogy a saját elméleteiteket ráhúzzátok az oldaltól független valóságra is, az még gázabb. Ebben pont ugyanazt csináljátok, mint az incelek.

"Erdekes, nekem eleg sok lany ismerosom van akik nem vartak el kb semmit, csak annyit,hogy ne kelljen eltartani a ferfit es keressen annyit,hogy 30 evesen ne anyucinal eljen."

Igen, bizonyára ennyire igénytelen nőket ismersz... Lássuk be, nem túl reális. Közös érdeklődési kör, ápoltság, magasság és még sorolhatnám? Ja, az most nem kényelmes a téma szempontjából, mert akkor nem lehet tolni az elméleteket.

Valaki nem csinálna egy csoportos terápiát az oldalon lévőknek? Közösen, a férfiaknak és a nőknek is. Mert, a többségre ez bőven ráférne.

2022. máj. 21. 10:23
 13/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, hogy milyen elvárása lehet azoknak akik azon sírnak, hogy milyen anyagias minden nő. De van egy egyszerű tippem amivel szerintem egészen jól behatárolható ez a fajta mentalitás. Egyszerűbb a másikat hibáztatni, mintsem belátni, hogy velük van a probléma. Legtöbb esetben ezek a kreált női elvárások pedig csak az ő fejükben léteznek.
2022. máj. 21. 10:34
 14/30 anonim ***** válasza:
69%

8. Az mekkora szerencsétlenség, aki nem képes eljárni programokra, új társaságokba, új hobbi helyekre, új közösségekbe?

Én tavaly 28 évesen kezdtem el táncolni járni, egyházi közösségbe járni (jelzem előtte sosem voltam vallásos, de most ne is ezt nézzétek csak hogy közösség) és találtam még két hobbit, amiket nem itthon kell csinálni, hanem el kell járni közösségekbe. Mindegyik helyen lehet ismerkedni, végül az egyik helyen találkoztam a barátnőmmel.

Egyszeri programokat is lehet nézni. Facebookon szoktam böngészni az eseményeket és múltkor volt egy ingyenes színházlátogatási program, ahol a kulisszák mögé lehetett betekinteni, 30-40 embert körbevezettek másfél óra alatt egy nagy színház hátsó részeiben, ahová a nézőknek nincs betekintése. Képzeld ott is 5-en voltunk férfiak a 40-ből, abból másik négyből 2 melegnek tűnt, 2 pedig a barátnőjével volt. Szóval ott is simán lehetett volna csajozni, főleg hogy páran a 35 nőből azért meg is néztek maguknak, elnyomtam egy-két poént vagy érdeklődő kérdést a körbevezetőnknél is.

Pedig hangsúlyozom én az utóbbi talán egy-két évet leszámítva mindig egy kifejezetten visszahúzódó, csendes, gátlásos ember voltam. Csak a covid miatti bezártság egy-két éve megváltoztatott, elhatároztam életigenlőbb leszek és többet fogok eljárni. Szóval ez nagy kamu, hogyha egyedül vagy felnőttként, akkor nem lehet ismerkedni a valóságban vagy társaságot találni.

2022. máj. 21. 10:36
 15/30 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki csak annyit várhat el amit tud nyújtani, mert így igazságos, ha már nemek közötti egyenlőség van :)
2022. máj. 21. 10:36
 16/30 anonim ***** válasza:
52%

"Szerinted ha egy másik kérdés alatt kiakadnak a női testen alapból jelen lévő pihésebb szőrökön is akkor miről beszélünk?"

Mindenhová beböfögöd ezt a kamut?

Nem nem akadt ki senki a pihés csajokon, te magyarázod szándékosan félre

A durva erős szőrzetről volt szó, és nem, nem mindenhol elvárt hogy leszedje.

2022. máj. 21. 10:37
 17/30 anonim ***** válasza:
72%
Ha jól emlékszem kispistike te szó szerint azt írtad a kérdés alá hogy a "szőrtelenség a nőies megjelenés". Ebben nincs különbségtétel pihe és erős szőrzet közt. Máskor tanulj meg fogalmazni.
2022. máj. 21. 10:42
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a majomszőrzet se vonzó a férfin, meg az orr, fülszőrzet. Így nagyjából egálban van a dolog. Igényes pasas is szőrtelenítsen csak, az igénytelen majmok ugyanúgy nem kellenek igényes nőnek.

2022. máj. 21. 10:47
 19/30 anonim ***** válasza:
31%

Egy, nem sírok.

Kettő, viszont nem találom...

Három, annyi az elvárásom, egy bolygón éljünk, nőies legyen, max. egy gyerek...

2022. máj. 21. 10:53
 20/30 anonim ***** válasza:
47%
Fiatalkori Brigitte Bardot kinèzet, ès mellè legyen okos és gazdag.
2022. máj. 21. 13:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!