Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
Kispisti,
Látom te is a beskatulyázó tipus vagy :-)
Chad hatás :-).
Holnapután meg valaki ír valamit, ha van benne vessző, akkor "x" elmélet, ha nincs akkor meg "y" elmélet. Ma mindent beslichtolnak valahova, valaki előadja magát milyen király "x" elméletelemző.
Komolyan vicc.
Tudjatok miert nem hulyeseg a kerdes?
Mert a ferfiak biologiailag nem a husegre vannak "programozva"
Minden (normalisan mukodo) ferfinak ha tetszik ha nem a "vereben van" a kesztetes hogy minel tobb novel legyen. (Es nem, ha egy no csinalja ezt az nem ugyanaz, sertodjetek meg nyugodtan.)
Ahelyett hogy olyan ferfit keresnenk aki sose csal meg (ami nem igazan letezik), jobban jarnank ha olyat keresnenk aki tudja kompenzalni.
Ezert tudnak a jo statuszban levo ferfiak tobb novel lenni, illetve nekik ezert nezik el jobban a megcsalast.
A noknek is a vereben van hogy olyan ferfival legyenek, aki be tudja biztositani oket meg a gyerekeiket. Ezek osztonok, nem fogja 50-100 ev feminista vernyogas kitorolni az emberekbol, soha😀
Minden nő az életére keresi a megoldást egy pasiban. És egy pasiban. Ezért fojtja meg két nő egymást egy kanál vízben, ha pasiról van szó, mert a biztonságot venné el tőle a másik.
És ez is így van x száz éve.
14: Nem is jut csaj?
Attól, hogy ez a lány 8 hónapja az Azival van, már nem jut belőle másnak? Ne már, legalább 4 ilyen hosszú kapcsolata volt már, tehát már 5 fiúnak jutott csaj úgy, hogy még csak 1 csajról beszélünk.
Aztán hogy az a kislány az aznapját az Azival töltötte, még máskor más fiújai is lesznek 80 év alatt, amíg még ebben a bőrben él.
Nem jut? Mire gondolsz édesjóisten.
Hát fiúk (férfiak).
Akkor elmondom hogy ez sztem hogy néz ki.
A lányok azt mondják, hogy férfiatlanok vagytok. Nem a BMW kulcspörgetésre és farokméretre gondolnak.
Hanem a mentalitás, gondolkodásmód és a határozatlanság amiket kifogásolnak.
És tény és való, hogy minden lány az egyre jobb életre (de azonnal) vágyik, de higgyétek el, kevesebb zsével, de férfias megnyilvánulásokkal (nem edzőtermi bicepszmutogatása) többre mennétek.
Pl. társaságban, vagy bárhol, ahol egy picit is adja egy lány a pozitív jeleket, arra azonnal le kellene csapni. Kedvesen normálisan megszólítva, de nem sokáig feltartva őt !!!, kellene telszámot, vagy bármilyen elérhetőséget elkérni tőle. ÉÉÉÉÉS, ha rosszul itéltétek meg a helyzetet és elküld, semmi gond, ettől nem dől össze a világ. Miért is ? Mert egy idegen ember (nem ismerjük a lányt) elküldött a francba. Tovább lehet menni és lehet hogy egy óra múlva jön a következő jel stb stb.
Lehet, hogy a 12.ik fogja azt mondani, hogy kölcsönös a szimpátia és akkor happy van.
De talán ebből a legfontosabb, hogy nem Tinder, nem FB s társain agyalunk, hogy ráírtam-nemír-nemjelöl stb stb, hanem a való életben egy két ellpoptt kis mosolyos tekintet a jel. E
Erre felé kellene kicsit gondolkodni és mozdulni.
Ja és ne pizzátrendeljünkyoutubozva legyen az esti program.
A nem álompasi is lehet így szimpatikus, higgyétek el.
És mi van akkor haaa... nem kapok jeleket? Én életemben 1x kaptam ilyen jeleket. Aztán kiderült mikor elhívtam sétálni első talin hogy "neki férfiasabb pali kell". Azóta online várom a sültgalambot, szó szerint. Mert hiába a rizsa hogy a férfi így a férfi úgy. Nem a Tescoban vagy a benzinkúton fogom álmaim nőjét megismerni, sőt a munkahelyen se, mert kvázi a léc 170 felett van (vagyok vagy 163).
Szóval osztod itt az észt de marhára csak az átlagnak szól, mindig lesz átlag alatti... velem mi lesz mi? Alacsony magasabb hangú sose kell senkinek.
Hmm.
És még mondja valaki, hogy nem a kinézet számít.
Ez a legnagyobb marhaság a világon
Szinte csak az számít. Ezt látod meg egy emberben legelőször. Minden csak ezután jön.
Ne szomorkodj Bohóc-kolbi.
Én 175 vagyok, átlagos testalkattal, és így sem találok már jó 2 éve.
Persze ha jobban néznék ki, szép lennék, izmos felsőtesttel, akkor minden nő engem akarna.
Még hogy nem a kinézet számít.
Hölgyeim. Akkor mi????
Hát most lehet, hogy holnap reggelig röhögök.
Bocs, nem az észt osztom.
De te is egyből a negatívat vetted le. És magadat is oda sorolod, na ez az első hiba.
A második, hogy azt hiszed hogy nem Tesco, nem benzinkút stb. Na ezt nem tudhatod, kivel mikor hol futsz össze. Vagyis agyban máris kizárod a "bárhol"-t. Ééés ezek a negatív állapotok kiülnek rád és mindenkire, aki hasonló. A lányok meg azonnal levágják, hogy ez a pasi full negatív emberés ennyi.
És kezd azzal, hogy amit olvastál, abvan inkább a jóakarást vedd észre, ne az észosztást.
Mondjuk így :
Lehet hogy ez a hülye mond valaamit.
Igen, ez így van.
Én a 77 es hozzászóló, én meg pont ebben hiszek.
A természetes ismerkedésben.
Tescó, Lidl, bármi.
Szerintem itt még mindíg nagyobb az esély, mint a mindenki álltal manipulált interneten.
Nyitott szemmel kell járni. Az egy másik kérdés, hogy sajnos a nők nem nagyon jeleznek, de hátha ez is változni fog majd idővel.
Bárhol lehet ismerkedni, sőt.
A legváratlanabb, nem megtervezett helyzetekből lesz a legjobb ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!