Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
Én nem gondolom hogy ez így lenne. Ízlések különbözőek,akár a külsőt, akár a belső elvárást illetően. Itt már eleve elbukik és kérdéses kinek ki fér bele a 85%-ba? Hányszor van hogy elcsodálkozunk azon ha egy kevésbé előnyös külsővel megáldott párost látunk odáig lenni egymásért?
Nekem is van nőismerősöm akinek a párja 160 cm, túlsúlyos (fiatal), átlagkeresetű/átlagintelligenciával rendelkező. Mégis odáig van érte a nő.
“ Akkor lenne igaz, ha csak a hapsik felső rétegének lenne csaja vagy felesége. Nyilván ez egy ökörség. “
Na de ott az a kb. 25% nő is, akiknek nem a pasik 25 százaléka kell, hanem a maradék 85 százalékból (is) válogatnak.
Egyébként volt olyan szociológia kutatás, amelynél a Tinderből, meg ezekből az alkalmazásokból indultak ki és ott ez az arány jött ki…
Az más kérdés, hogy ez nem feltétlenül vetíthető ki a fizikai térben történő párkeresési preferenciáira.
Na de ott az a kb. 25% nő is, akiknek nem a pasik 25 százaléka kell
Akarom mondani 15%.
Nemrég mutattak egy kutatást arról, hogy a párkapcsolatban lévő nők 20% -a az időseket is beleszámítva az első szexuális partnerével van. Nyilván idővel a kapcsolatok tönkremennek, tehát 30 alatt ez az arány még nagyobb lehet.
Szerintem ez lehet a kulcsa annak az anomáliának, amit 20 és 30 között tapasztalunk. Egyrészről igaza van az 1 -esnek is, tényleg még ma is ott vannak az utcán az átlagos/átlag alatti férfiak gyakran jó nőkkel.
Ugyanakkor amit a kérdező ír, azt a való életen kívül randiappokról érkező adatok támasztják alá. Ezen kívül az átlagos férfi jó nővel típuson kívül rendszeresen látom az utcán a top férfi + ronda nőt is.
Szerintem ami történik: A nők 20% -a 14 és 22 között összejön a való életben megismert átlagos/átlag alatti férfival, aztán azzal marad a következő 10 -20 évben. Közbe a húszonéves nők 80% -ának meg tönkrement tinikori kapcsolatok, vagy sima hipergámia miatt a való életben megismert férfiak nem felelnek meg.
Ők azok, akik megjelennek a szórakozóhelyeken meg a dating appokon és a top férfiakat kergetik, ami viszont az instagram, a randiappok és a demográfiai problémák miatt a többségnek inkább top 10, vagy lassan top 5%. Az átlagos férfit azok a nők szánják meg 20 és 30 között, akiknek alapból valamilyen komoly problémája van, így lemondtak a top férfiakról (Pl.: kövér). Ahogy írtam, "megszánják", tehát ezekből se lesz működő kétoldalú párkapcsolat.
Egy átlagos kinézetű férfinak a valódi megoldás az, hogy épít egy időgépet és visszamegy a tízenéves korában. Én magam is azt tapasztaltam, hogy több lehetőségem is lett volna, csak nem léptem.
Amit én tapasztalok, hogy a való életben is hasonló a párkeresés a Tinderhez (ha Tinderen matchel a portugál modell, a való életben se mennék 190cm alá).
Az átlagos férfi ismerőseim meg mind "szűz" nővel jöttek össze az életüknek egy korábbi szakaszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!