Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 85 százalékának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?

Figyelt kérdés

Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…

Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.

Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?

Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…

2022. máj. 25. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
21%

Ja.

Lemaradt sajnos, hogy kicsit idősebb, középkorú férfiként meg szinte teljesen lehetetlen.

2022. máj. 26. 19:57
 52/83 tamsin540 ***** válasza:
67%

Okés, ha ennyire rossz a szexuális piaci környezet, akkor tessék magatokba nézni és önvizsgálatot tartani, hogy mit tehetnétek:

mindenki el tud járni konditerembe, mindenki képes egy megfelelő étrenddel élni, mindenki képes a fogát megmosni és borotválkozni és mindenki képes a saját álmait kergetni és ambíciózusnak lenni.

Ne engedjétek, hogy a társadalom megbélyegezzen olyanokkal, amelyeket nem tudtok irányítani: a magasságod, a haj (bár ha kopaszodsz borotváld a fejbőröd), az arcod, a szemed színe, a péniszed mérete. Ezeket el kell fogadnod és nem szabad ezek miatt önbizalomhiányosnak lenned.

Ha csúnya, szegény, dagadt férfi vagy akkor tehetsz azért, hogy csúnya, gazdagabb és fittebb férfi legyél. Bár, mi férfiak vagyunk azok akik túlságosan alúlbecsülik magukat.

2022. máj. 26. 21:24
 53/83 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon jókat mondasz 52 es.

Amiket te felsoroltál, azt én mind csinálom.

Konditerembe nem járok, de futni igen, és ledtam 20 kilót.

Fogaim rendben vannak, borotválkozok, ápolt, jó megjelenésű vagyok, normálisam öltözködöm.

Persze az is igaz, hogy mi férfiak sokszor alábecsüljük magunkat.

Önbizalom nulla, és azt gondoljuk, hogy egy picit csinosabb szebb nőnél, esélyünnk sincs, pedig lehet, hogy ez nem így van.

Sajnos így sem néz rám a kutya sem.

Az arcom olyan amilyen, azzal tényleg nem lehet túl sok dolgot csinálni.

Ha lehetne, én már tettem volna hidd el.

Kár, hogy nincs egy olyan szalon, ahova elmennél, és mondjuk 20 kezeléssel kicsit megsármosítanának.

A szépség, a sármosság, az sajnos vagy megvan, vagy nincs meg.

Akinek szerencséje van, az úgy születik.

Van akinek olyan szerencséje van, hogy jó adottságokkal születik.

Sportolnia sem kell, és szép arca van, erős mellizma, és kockahasa.

Van aki alapból ilyen, hogy megfelel a nők álma kategóriának. Ők szerencsés férfiak.

50#

2022. máj. 26. 21:54
 54/83 anonim ***** válasza:
38%

"Pár éve még nem hittem volna, hogy a társkereséshez akkora szerencse kell, mint a Lottó ötöshöz."

Fiatalabb tinédzserkorom (amikor még naiv de már "felvilágosult" gyerek voltam) legeslegdurvább rémálmaiban sem gondoltam egyszer sem hogy ez ilyen lesz.

Azt képzeltem: Felnövök és lesz egy párom aki mellett boldog leszek.

A phaszt!

A valóság pár éven belül csúnyán kiábrándító volt

2022. máj. 26. 22:21
 55/83 anonim ***** válasza:
100%

Na.

Látom nem vagyok egyedűl Pistikém.

Igen, a reális menet az, hogy az ember boldog párkapcsoLatban leél egy életet.

Hát sajnos ez nem így van. De tulajdonképpen, Pelikán elvtársnak megmondták egy pár évvel ezelőtt:

AZ ÉLET NEM HABOSTORTA !!!!!

53#

2022. máj. 26. 23:18
 56/83 anonim ***** válasza:
91%

"Van akinek olyan szerencséje van, hogy jó adottságokkal születik.

Sportolnia sem kell, és szép arca van, erős mellizma, és kockahasa."

Ahha, bárcsak így lenne lmao. Totális tévképzet természetesen.

2022. máj. 27. 07:48
 57/83 anonim ***** válasza:
34%

A nők nagyresze párban. Nézzétek magatokba, ti miért nem.

És nem, nem isztozkidunk. Betegek vagytok a hülye teóriátokkal

2022. máj. 27. 07:55
 58/83 anonim ***** válasza:
4%

57.

Abszolút nem vagyunk betegek, nem foglalkoztok velünk és ennyi.

Egyszerűen nem foglalkoznak a nők kellőképpen a férfiakkal. Csak azzal aki nagyon nagyon jól néz ki.

Ez van, kár szépíteni.

A nők nagyrésze azért van párban, mert sokkal tőbb a férfi, és bőségesen tudnak válogatni.

Így, azok a férfiak akik jól néznek ki és szépek, azokat úgy viszik mint a cukrot.

A többi meg marad és sinylődik.

Kár szépíteni.

2022. máj. 27. 09:53
 59/83 VincentLaw ***** válasza:
84%

#52 #53

Nálam is hasonló a helyzet, mint amiket felsoroltatok. Sportolok, nem úgy nézek ki mint egy teleszart búvárruha. Ápoltság is megvan (ebbe beletartozik, a borotválkozás; fogak ápolása, éves szinten el is járok vizsgálatra, hogy minden rendben van e velük). Jó állásom van, jó fizetésem, saját lakásom. A kutyát nem érdeklem. Vagyis ez nem teljesen igaz, aki érdeklődne, az meg pont nem az én keresett célcsoportom.

2022. máj. 27. 10:05
 60/83 anonim ***** válasza:
84%

"Van akinek olyan szerencséje van, hogy jó adottságokkal születik.

Sportolnia sem kell, és szép arca van, erős mellizma, és kockahasa."

Érdekes, mások intelligenciáját és belső tulajdonságait nem irigylitek, pedig inkább azzal van nektek a baj.

2022. máj. 27. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!