Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
Nyolcas, ezt jól kifejtetted szerintem… Persze még így sem tudhatjuk biztosra, hogy igaz e, nem is az a kérdés célja hogy megtudjuk, csak a vélemények érdekelne erről.
Kilences!
“Jaj istenem. Nem minden nő qrva, azért mert őt megdugták mint a kóbor kutyát, nem jelenti ezt.”
Az Azahriahs példával nem arra gondoltam, akit megdugott… Hanem például a barátnőjére, aki emiatt nem hagyja el, sőt védi, hogy “Jajj, hát ha egy férfi félrelép, akkor az még nem azt jelenti hogy nem elégedett veled / nem szeret, hanem tudod a hormonok. Annak az oka, egy pasi nem tudja tűrtőztetni magát”
És ez után, hogy ilyesmiket mondott többször is a barátnője, YouTubeon meg TikTokon is ezt kezdték el kommentelni a lányok, fiatal nők…
Mind ezt azért, hogy ne kelljen hibáztatni a menő zenész gyereket, a csaja is azért mondja ezt, hogy vele maradhasson.
Közben meg azoknak a srácoknak akik nem népszerűek meg híresek, de legalább sosem csalnának meg senkit, nagyrészt nem is jut csaj.
Ezzel csak azt mondom, hogyha megbocsátasz egy hűtlenséget, azzal gyakorlatilag osztozkodsz…
Másik dolog: Manapság 20 fölött ha egy nő szingli, párkapcsolatot keres és elfogadja az átlagos férfi közeledését, nem fog megjelenni se a Tinderen, se a való életben található ismerkedésre alkalmas helyeken. Egyszerűen csak elfogadja valamelyik férfi "barátját", akit már 10 éve ismer, szintén sokszor még a középiskolából.
Ha egy nő 10 percnél tovább szingli és kinn van a szórakozóhelyen vagy fennvan Tinderen, annak az az oka, hogy a kiterjedt baráti köréből senki sem felelt meg neki a közös élmények és együttöltött idő ellenére sem. Ezekkel a férfiakkal te nem fogsz versenyezni átlagos férfiként úgy, hogy most ismerted meg a lányt.
Sokan mondják, hogy a barátzóna rossz meg kerülni kell. Én ezzel nem értek egyet. Az incelek egyik közös jellemzője a nők hiánya a baráti körükben (azon kívül, hogy nem top 10% férfiak persze).
"A valóság az, hogy az nincs kapcsolatban, aki béna és nem tud bánni az ellenkező nemmel.":
A data azt mutatja, hogy ez azért nem a valóság. Ha nincs matched és a szórakozóhelyen is lemoggolnak, a baráti körödben meg nincsenek szingli nők, akikkel együtt nőttél fel, még csak lehetőséged se lesz megmutatni a csajozási tudásodat.
És igen, nem top 10 szingli férfiként mindenki tudja, hogy mi járatban vagy, amikor bekopogtatsz egy ajtón új baráti kör reményében. Nem fognak beengedni, hacsak nem hozol valamit az asztalra.
Tehát lehet jönni az átlagos férfiakkal és igen, léteznek is. Ezzel párhuzamosan viszont létezik az incel valóság is, ahol csak a Chadek nyernek.
Ugyanebbe a baráti körbe ha kapcsolatban vagy, már be fognak engedni és lehet, és így új nőket ismerhetsz meg, ha a jelenlegi otthagyott.
Tehát a csajozás átlagos sub8 férfiként olyan, mint egy ponzi scheme. Aki korán tízenévesen kezdi, sikeres lesz, viszont aki későn próbál beszállni, vagy kiesik, már nincs lehetősége a visszatérésre. Aztán persze ott vannak a 8 fölötti férfiak, akiknek meg van, ahogy Snoob dog is be tudott szállni az nft bizniszbe akkor is, amikor a jpeg 10 milliót ért.
És igen, a párkapcsolati piac is össze fog omlani valamikor.
Ezt így nem lehet pontosan meghatározni, csak hozzávetőlegesen.
Mivel az emberi tarsadalmakban a 80/20-as szabály a jellemző, és erősen erre az arányra erősít rá a tapasztalat, ezért én ebben gondolkodok. Tehát a nők 80%-a a férfiak 20%-hoz vonzódik.
De a férfiak preferenciái is erősen közbeszólnak ennek, ezért nem aranyszabály igazából ez sem
Az biztos viszont hogy a nők sokkal durvábban szelektalnak mint a férfiak, és hasonlít is az ízlésük, azaz van egy vonzó férfikör, és a többiek alatta csak a "hulladék"
Nöknél is van ilyen hulladék, csak ott nem 80, hanem inkább 20% alatti az arányuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!