Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 80 százalékának tényleg a férfiak ezen szűk rétege jön be nékik?
Figyelt kérdés
Magas, sportos, nem elhízott, nem vékony, barna hajú férfias kinézetű2022. ápr. 16. 12:12
1/32 anonim válasza:
A pasiknak 80%-nak tényleg a vékony, nagy mellű, szőke csajok jönnek be?
3/32 anonim válasza:
Így van.A nőknek szinte ugyanaz az ideáljuk.Viszont ők is megalkusznak, másképp egyedül öregszenek meg.
4/32 anonim válasza:
Sportos, nem elhízott, férfias kinézetű - Igen!
Magas - Legalábbis nem alacsony, de nem kell túl magas legyen
Nem vékony - De!
Barna hajú - Szőke!
5/32 anonim válasza:
Csak addig, amíg az említett csajok 80% észre nem veszi, hogy bizony közülük sem tartozik bele mindenki a férfiak 80%-a által preferált rétegbe... :,D
6/32 anonim válasza:
Unalmasak már ezek a kérdések. Menj ki az utcára és magad is láthatod, hogy nem. És nem megalkuvás...
7/32 anonim válasza:
Nem, a nőknek az alacsony, kövér vagy 50 kilós, férfiatlan pasik jönnek be.
8/32 anonim válasza:
Magas az oké (én is magas vagyok), igen, adjon magára, ne legyen se vékony, se kövér. Nem kell izmosnak lenni, de sportoljon, legyen egy állóképessége, ne legyen tunya, lusta. A haj olyan legyen, ami jól áll neki, csak kopasz ne legyen. A férfias kinézet szerintem nem meglepő, tekintve hogy heteró nő vagyok.
9/32 A kérdező kommentje:
8. Pont erről beszélek minden nőnek ez jön be...
2022. ápr. 16. 12:40
10/32 anonim válasza:
Még kell mellé lapátáll, kék vadász szem, szimetrikus arc, megfelelő távolság a szemek vonala és a száj között. A barna haj nem elég. A hajnak teljesnek kell lennie, mintha az illető 16 éves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!