Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel férfiak hány százalékára mondható, hogy önhibáján kívül lett az? Tehát hogy nem az ő hibája, hogy nem tud párkapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel?
Én pl. magamat okolom, nem mást. Na jó egy kicsit még az idegbeteg-szadista apámat is, mert lehet nélküle kevésbé lennék gyáva és "kerüljük el a problémákat" mentalitású. De nem tudom mennyire számítok "incelnek", amikor az ő közösségeikhez semmi közöm nincs és voltak is kapcsolataim a múltban. Igaz ott szerencsém is volt.
Bár, valószínűleg akkor is meglennének ezek a dolgok, én egy gyáva ember vagyok, és masszívan együttérzek az olyan gyáva karakterekkel, mint a "gyáva oroszlán" vagy Rumplestiltskin ("Zörgőfürge") a Once Upon a Time sorozatból.
A másik dolog, hogy bár jó ilyesmiken fantáziálni, mint szerelem vagy szeretet - a személyiségem miatt ez nem lehetséges. Nekem pl. az együtt éljek valakivel - elképzelhetetlen. Túl rigolyás vagyok.
3.
Feltéve, ha az kijavítható. Sokaknál nem. Túl sok ember van akiknél nem.
8.
A szülők többsége alkalmatlan szülőnek. Persze erre vagy később jönnek rá, vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!