Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg Nem mondhatom el ilyen körülmények között, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megcsaltam az unokahugával. Eltelt egy hét azóta, gyötör a lelkiismeret, és szóltam a barátnőm unokahugának hogy én kitálalok arról amit tettünk. Az unokahuga viszont tiltakozik, azt mondta hogy ha kitálalok akkor nemcsak velem szakít a lány, de akkor vele is megfogja szakítani a kapcsolatot, és hogy az ő szavaival éljek " nincs jogom tönkre tenni az ők rokoni kapcsolatukat". Tehát ő nem egyezik bele abba hogy kitálaljunk. Viszont nem bírom magamban tartani. Tényleg nem "illik" elmondani addig, amíg őis bele nem egyezik? 24/F

2018. dec. 18. 15:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
15%
en folytatnam mindkettovel a viszonyt
2018. dec. 18. 15:02
 2/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell, hogy beleegyezzen.

A rokoni kapcsolatot o tette tonkre, nem te. Te a baratnoddel tetted tonkre.

2018. dec. 18. 15:04
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
#1: himringyo
2018. dec. 18. 15:04
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
Enyhén álszentnek érzem az érvelését..talán akkor kellett volna a rokoni kapcsolatára gondolnia,mielőtt lefeküdt az unokanővére barátjával...ha jobbnak látod elmondani,mondd el. De ez az ő részéről csak a felelősség hárítása,nem más.
2018. dec. 18. 15:05
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Döntsék már te, és azt tedd, amit szeretnél, ne azt amit màsok.
2018. dec. 18. 15:06
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Gratulálok vőlegényem ugyanezt csinálta.. Biztos az izgatta fel az unokahúgomat is h készülők az esküvőmre. Sajnos ráébredtem h csak én készülők,kierőszakolt kényszer meg nem kell. Szerencsére le lett fújva időben. De látom ez férfi szokás..
2018. dec. 18. 15:08
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

A kerdes az, miert tetted? Mit jelentett neked az az ejszaka? Es hogy egyaltalan szereted a baratnodet? Ha ez megtortent, valoszinuleg nem, de azert vannak kivetelek. Ha szereted, onzoseg elmondani, es ot ezzel terhelni, szoval hogy konnyits a lelkiismereted ranyomod az infot a baratnodre.

Ha en lennek a baratnod, szeretnem tudni es sose lennek olyannal aki kefel a rokonaimmal. Ha tiszteled jobb lesz ha elmondod, ennyit megerdemel es legalabb tudni fogja milyen csaladtagjai is vannak.

Amugy ne haragudj, nem az en reszortom ezt megitelni, es nem is tudom, hogy jutottal idaig, de eszmeletlen aljas dolog amit tettetek.

2018. dec. 18. 15:12
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha vele akarsz maradni,ne mondj semmit.Nekem sok kapcsolatom tönkretette az őszinteségem...
2018. dec. 18. 15:17
 9/27 A kérdező kommentje:
Igazabol nem szeretem tulzottan, csak neha annyira kedves velem hogy elojon belolem az erzes, hogy en ezt mennyire nem erdemlemlem meg
2018. dec. 18. 15:24
 10/27 anonim ***** válasza:
98%

"Nekem sok kapcsolatom tönkretette az őszinteségem..."

Kisapám, neked nem az őszinteséged tette tönkre a kapcsolataidat, hanem az undorító viselkedésed.

2018. dec. 18. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!