Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg Nem mondhatom el ilyen körülmények között, hogy megcsaltam?
Nem kell, hogy beleegyezzen.
A rokoni kapcsolatot o tette tonkre, nem te. Te a baratnoddel tetted tonkre.
A kerdes az, miert tetted? Mit jelentett neked az az ejszaka? Es hogy egyaltalan szereted a baratnodet? Ha ez megtortent, valoszinuleg nem, de azert vannak kivetelek. Ha szereted, onzoseg elmondani, es ot ezzel terhelni, szoval hogy konnyits a lelkiismereted ranyomod az infot a baratnodre.
Ha en lennek a baratnod, szeretnem tudni es sose lennek olyannal aki kefel a rokonaimmal. Ha tiszteled jobb lesz ha elmondod, ennyit megerdemel es legalabb tudni fogja milyen csaladtagjai is vannak.
Amugy ne haragudj, nem az en reszortom ezt megitelni, es nem is tudom, hogy jutottal idaig, de eszmeletlen aljas dolog amit tettetek.
"Nekem sok kapcsolatom tönkretette az őszinteségem..."
Kisapám, neked nem az őszinteséged tette tönkre a kapcsolataidat, hanem az undorító viselkedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!