Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom fél éve két hete derült ki, és azt mondta megbocsájt persze akkor mar szaladtam utaná sírtam . Egyebkent egy csók történt semmi több de azóta nem ert hozzam azt mondta ez idő hogy monddjam el neki hogy nekem is ez mar nagyon fáj?
4 év után egy csókot nehogy már ne lehessen elfogadni. És igen kérdező, inkább neked kellene egy kicsit küzdeni, megkérdezni őt, hogy most komolyan mit vár tőled, stb. Szex terén is odateheted picit jobban magad, minket férfiakat nagyon jól meg lehet fogni.
De akkor üljetek le és beszéljétek meg, hogy pontosan merre tovább. El tudja fogadni, hogy így alakult vagy nem tudja. Mert, ha nem tudja akkor nem lesz jobb.
Amúgy hány éves vagy?
Olyan dologgal játszottál amivel nem lett volna szabad,ez a bizalom.
Te tettél rossz fát a tűzre,úgyhogy szerintem viseld el a következményeit.Ha együtt vagy valakivel az az alap,hogy bízol a másikban annyira,hogy nem kell megcsalás miatt aggódni.ő bízott benned,de téged ez nem érdekelt.
Ilyenkor valami olyan járhat a fejében,hogy nem tudtam a csókról,vajon mi van még amiről nem tudok.
HA normális és szeret téged akkor egy kis idő elteltével közel olyan lesz minden mint régen.De a gyanú az ott lesz végig.
Ha otthagyod akkor biztos lesz abban,hogy volt még más is,ha ő fog elköszönni akkor nem bírta elviselni a dolgot.
Lol, én a helyedbe kidobnám ezt a pasit. Azt érzem, hogy már egyáltalán nem szeret téged és most kiéli magát azzal, hogy szét aláz téged. Nem szabad ezt tovább tűrnöd az a célja, hogy megsemmisítse az önbizalmad és majd szépen el fog dobni amikor elérte a célját.
Ha szeretne téged nem gyalázna meg.. egy csók bár nem szép dolog,de szerintem ezt még simán meg lehet bocsájtani. Gondolom ,a párod már régen nem szeret,ha eljutottál odáig, hogy mással smároltál. A rekaciójából is látszik ,hogy ez a kapcsolat már régen halott. Menekülj minél előbb, és mondd meg neki a magadét azután felejtsd el örökre. Hidd el majd jön még utánad könyörögve,de ne fogadd vissza,ha jót akarsz magadnak.
Mindig kettőn áll a vásár. Az, hogy mi okozta lényegtelen. Ő is benne volt, ha nem is volt tudatában. Sokszor amúgy pont ez a baj.
Egy csók semmi.
Az, hogy így viselkedik gyerekes dolog. De nyilván eddig sem volt az a nagyon odaadó, figyelmes pár, pont ezért jutottatok oda, ahova.
Négy és fél év ilyen fiatalon pedig túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!