Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják ha az ember szereti a párját nem csalja meg, (7 éve vagyunk együtt), én megcsaltam és nem megy mégsem a szakítás de a harmadik fél vár rám. (csók történt) de akkor miért nem megy a szakítás?
Biztosat a bizonytalanért...
Ezért nem mersz lépni.
Azzal nicns 7 év tapazstalatod, 7 évnyi élmény, ismeret, stb.
Lehet csak felelángolás, de csak a más lányok iránti hiány, s az más a lány, más jó tulajdonságai vannak, belebolonduúltál, de mélyen az eredeti kell.
Ha megfelel sose válasz egy mást csak mer uj és izgalmas + uj tapasztalat, más.
Nagyon fontos!
Akárhogy is, mindenképp mondd el a párodnak hogy mit tettél. Azt, hogy a harmadikkal akarsz-e lenni vagy kikönyörögsz még egy esélyt a párodnál neked kell tudni, mi nem segíthetünk ebben.
Nyilván nem könnyű dolog szakítani, főleg ennyi idő után, de legyél tökös.. Tiszteld annyira a párod hogy elmondod neki, akármilyen kényelmetlen is neked.
Ellentmondok: ALAP, hogy nem mondom el a páromnak, ha bármilyen szinten is félreléptem. Csak a gyönge ember pakolja ezt a lelki terhet a párjára. A tökös ember maga cipeli élete végéig. (Popper Péter)
Akkor mondom el a páromnak, hogy van valakim, ha szakítani akarok vele, el akarom hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!