Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel férfiak hány százalékára mondható, hogy önhibáján kívül lett az? Tehát hogy nem az ő hibája, hogy nem tud párkapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel?
31! Először is te is tudod, hogy nem így van, elvégre vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem tudsz leküzdeni.
Mesélek neked egy ismerősömről! most 28 éves kb. 170 centi, buta mint a föld, vékony, lapátfülű és az ajkai is, nos mondjuk úgy érdekesek. Jelenleg egy kórházban dolgozik szállítósként, ami azt jelenti, hogy kb. 140 ezer forintért tologatja a tiszta ruhát meg az ebédet az osztályokra.
magyarázd már el nekem, hogy ő aki örült, hogy összekapart egy nyolc általánost és egyáltalán van munkája ilyen testi adottságokkal, hogy lehetne egyáltalán partiképes bárkinek! A gyerek alig tud összerakni két értelmes mondatot, és mindehhez még irtó ronda is, most te belőle, hogy faragnál bárki számára vállalható férfit? Mert én mint másik férfi mondom neked, hogy ez a gyerek full reménytelen, ő ilyen született incel. Egyszerűén nincs semmi a kezében, se jó külső, se jó beszélőke, se sok pénz, se semmi amivel összeszedhetne egy barátnőt.
34! hagyj már a hülyeséggel, a gyereknek az is nehezére esett, hogy megjegyezze a nevemet, háromszor kellett neki bemutatkozzak! 🤣
Meg ha figyeltél volna, írtam nincsen érettségije, pláne nem nyelvvizsgája, magyarul is lassan beszél. Mondom ilyen született incel, a gyerek, nem fogok hazudni én sem tudom, hogy lehetne rajta változtatni, mert buta, ténylg buta és igen tényleg csúnya mint férfi látom.
Most az ilyet én nem fogom szidni, hogy "az ő hibája" mikor nem az.
Ez az egész incelség egy nagy faxság.
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani,hogy ha valaki nem tud táncolni egy jó ritmikus zenére akkor inkább a rock zenét majmokkal mert ott elég ha csápol.
Mindenkire rá lehet fogni, hogy az ő saját hibája és nem tett meg mindent. Nagyon nem mindegy a mérték, hogy mennyire irreális "mindent megtenni az ügy érdekében".
Ugye érezzük a "dobj le 20 kiló felesleget", és a "plasztikáztass új arcot és költözz taiwanra" között van különbség. Ha utóbbit nem akarja megtenni valaki, akkor lehet mondani, hogy "nem tettél meg minden tőled telhetőt", de számomra már irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!