Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden nőnek jut férfi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden nőnek jut férfi, de csak a férfiak tíz százalékának jut nő, hogy jön ki a matek?

Figyelt kérdés

Ezen a fórumon olvastam már nem is egyszer, hogy minden nőnek jut férfi, a férfiak túlnyomó többségének viszont nem jut nő. Kérlek, árulja el valaki, hogy ez a gyakorlatban hogyan jön ki! Egy férfi egyszerre tíz nőt tart? Most tekintsünk el attól, hogy a Tinderen kinek mennyi match-e vagy mije van, mert az még nem párkapcsolat.

Hálásan köszönöm, ha elmagyarázáztok

2021. dec. 7. 10:54
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
90%

Normális válasz: Sehogy, mert a férfiak többségének van nője.

Incel válasz: Annak a 10%-nak egyszerre több nője van.

2021. dec. 7. 10:57
 2/47 anonim ***** válasza:
15%

igen sok férfinak van nője, de ahogy én látom elég sok le is adta rendesen az igényeit.

Nekem 3 éve nincs, de ha nem lennének igényeim akkor lenne nekem is.

Ha nem számítana , hogy van gyereke, vagy túlsúlyos akkor lenne. De ilyen esetekben inkább maradok egyedül.

2021. dec. 7. 11:02
 3/47 anonim ***** válasza:
12%
Dehogy jut!
2021. dec. 7. 11:03
 4/47 anonim ***** válasza:
72%

Nekem 2 éve nincs PASIM, de ha nem lennének igényeim akkor lenne nekem is.

Ha nem számítana , hogy, MAMAHOTELES CSŐDTÖMEG, vagy CSÓRÓ, akkor lenne. De ilyen esetekben inkább maradok egyedül.

2021. dec. 7. 11:05
 5/47 anonim ***** válasza:
7%

Tíz százalék??? Ezt miból számolta ki, matematikus ön kérem?

LESARKÍTVA úgy jön ki, hogy:

A jobb csávók a tindernek és egyéb online platformok révén kiszélesedett ismerkedési terepnek köszönhetően több nővel képesek elhitetni a holtomiglant, akik aztán csalódnak a férfi nemben és már nem ismerkednek a csúnyább de normálisabb férfiakkal - kiesnek a rendszerből. (vagy találnak egy ronda de hűséges pasit, vagy vesznek egy macskát és örökre kibonulnak a képből)

2021. dec. 7. 11:08
 6/47 anonim ***** válasza:
14%
5# folt.: így a számításba jöhető nők egyre fogynak, (a csúnák eleve szóba se jöhetnek - ŐK a folyamat valódi vesztesei, nem a férfiak), a csúnyább férfiak pedig kénytelenek vagy stratégiát váltani, vagy beletörődni sorsukba.
2021. dec. 7. 11:10
 7/47 anonim ***** válasza:
9%

Egy biztos, az internetes ismerkedés újabban a Tinder felejtős azoknak akik nem néznek ki valami jól. Azt jobb ha elfelejtik mert húspiac, kirakat az egész.

Pillanatok alatt eldöntik, hogy tetszel/nem tetszel. ÉS ha tetszik csak utána nézik meg, hogy ki is ő merre lakhat mivel foglalkozhat...

Nagyon nagy a szűrő a neten

ÉS aki csak neten ismerkedik annak valóban kevés az esélye.

2021. dec. 7. 11:13
 8/47 A kérdező kommentje:

A tíz százalékot hasraütésszerűen mondtam, a nagyságrend a lényeg. És nem én találtam ki, itt olvastam. Ahol én élek (a való világban) ott általában az a felállás, hogy egy nő és egy férfi alkot egy (házas)párt aztán kész. Előfordul, hogy valaki emellett szeretőt tart, de az is csak egyet.

Itt viszont állandóan azt olvasom, hogy a nők azonnal találnak párt, a férfiak közül viszont ez szinte senkinek nem sikerül. És mivel nem értem, ez hogyan lehetséges, bátorkodtam feltenni a kérdést, hátha tudja valaki a választ.

2021. dec. 7. 11:13
 9/47 A kérdező kommentje:
Közben olvasom, hogy a Tinderre értitek. Bevallom, azt nem igazán ismerem, de jól gondolom, hogy akkor ez csak viszonylag vékony (Tinderező) réteg problémája?
2021. dec. 7. 11:15
 10/47 anonim ***** válasza:
83%
A "minden" nő alatt nem a nők 100%-át értik ténylegesen, hanem csak a jobbakat, vonzóbbakat. Semelyik férfi nem azért "sír", mert nem jut neki ronda és belső értékek terén sem kiemelkedő nő, aki esetleg még idősebb is vagy gyerekes, ez érthető, mégis ki vágyna ilyenre alapvetően. A probléma az, hogy az olyan nőkön, amilyenre vágynának, valóban fürtökben lógnak a férfiak, és nem jut belőlük mindenkinek.
2021. dec. 7. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!