Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nőnek jut férfi, de csak a férfiak tíz százalékának jut nő, hogy jön ki a matek?
Ezen a fórumon olvastam már nem is egyszer, hogy minden nőnek jut férfi, a férfiak túlnyomó többségének viszont nem jut nő. Kérlek, árulja el valaki, hogy ez a gyakorlatban hogyan jön ki! Egy férfi egyszerre tíz nőt tart? Most tekintsünk el attól, hogy a Tinderen kinek mennyi match-e vagy mije van, mert az még nem párkapcsolat.
Hálásan köszönöm, ha elmagyarázáztok
Normális válasz: Sehogy, mert a férfiak többségének van nője.
Incel válasz: Annak a 10%-nak egyszerre több nője van.
igen sok férfinak van nője, de ahogy én látom elég sok le is adta rendesen az igényeit.
Nekem 3 éve nincs, de ha nem lennének igényeim akkor lenne nekem is.
Ha nem számítana , hogy van gyereke, vagy túlsúlyos akkor lenne. De ilyen esetekben inkább maradok egyedül.
Nekem 2 éve nincs PASIM, de ha nem lennének igényeim akkor lenne nekem is.
Ha nem számítana , hogy, MAMAHOTELES CSŐDTÖMEG, vagy CSÓRÓ, akkor lenne. De ilyen esetekben inkább maradok egyedül.
Tíz százalék??? Ezt miból számolta ki, matematikus ön kérem?
LESARKÍTVA úgy jön ki, hogy:
A jobb csávók a tindernek és egyéb online platformok révén kiszélesedett ismerkedési terepnek köszönhetően több nővel képesek elhitetni a holtomiglant, akik aztán csalódnak a férfi nemben és már nem ismerkednek a csúnyább de normálisabb férfiakkal - kiesnek a rendszerből. (vagy találnak egy ronda de hűséges pasit, vagy vesznek egy macskát és örökre kibonulnak a képből)
Egy biztos, az internetes ismerkedés újabban a Tinder felejtős azoknak akik nem néznek ki valami jól. Azt jobb ha elfelejtik mert húspiac, kirakat az egész.
Pillanatok alatt eldöntik, hogy tetszel/nem tetszel. ÉS ha tetszik csak utána nézik meg, hogy ki is ő merre lakhat mivel foglalkozhat...
Nagyon nagy a szűrő a neten
ÉS aki csak neten ismerkedik annak valóban kevés az esélye.
A tíz százalékot hasraütésszerűen mondtam, a nagyságrend a lényeg. És nem én találtam ki, itt olvastam. Ahol én élek (a való világban) ott általában az a felállás, hogy egy nő és egy férfi alkot egy (házas)párt aztán kész. Előfordul, hogy valaki emellett szeretőt tart, de az is csak egyet.
Itt viszont állandóan azt olvasom, hogy a nők azonnal találnak párt, a férfiak közül viszont ez szinte senkinek nem sikerül. És mivel nem értem, ez hogyan lehetséges, bátorkodtam feltenni a kérdést, hátha tudja valaki a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!