Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 80 százalékának tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 80 százalékának tényleg a férfiak ezen szűk rétege jön be nékik?

Figyelt kérdés
Magas, sportos, nem elhízott, nem vékony, barna hajú férfias kinézetű
2022. ápr. 16. 12:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy igen, Magyarország a kigyúrt pasik országa. 😂
2022. ápr. 16. 15:03
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem pont a Shrek jön be mint férfi ideál szóval mellélőttél 🤷🏻‍♀️
2022. ápr. 16. 16:07
 23/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nekem a 150 centis, 100 kilós, igénytelen férfiak tetszenek....

Ez mégis milyen kérdés? Igen, a legtöbb nőnek az olyan ferfiak tetszenek akik adnak magukra és vonzóak.

2022. ápr. 16. 16:28
 24/32 anonim ***** válasza:
20%

,,Azt kéne észre vennetek, hogy a ti életképtelen, önsajnáltató rétegetek a kisebbség. "

Nektek meg azt hogy ez nem igaz. Az utóbbi 30 évben kimutathatóan"robbanásszerűen" csökkent azon férfiak száma akiknek párkapcsolatuk van. A mai 20as generáció már tele van ilyen,,életképtelen"egyénekkel. Ellenben a telefosottbúvárruha asszonyság meg akkor is talál pasit, egy ugyanilyen kaliberű csávó meg esélytelen még nála is.

Hülyén lett feltéve a kérdés, de attól még tény hogy a fiatal nők a férfiak nagyrészét egyszerűen rondanák tartják.

2022. ápr. 16. 17:08
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Most miért pont barna hajú?
2022. ápr. 16. 20:08
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
Ezek nagyon alap dolgok, a haj színe meg teljesen mindegy. Mi olyan egetrengető nagy elvárás van abban, hogy ne legyen elhízott, mondjuk?
2022. ápr. 17. 07:46
 27/32 anonim ***** válasza:
78%
Nem nagy csak én azt nem érte ha egy nő lehet vonzó ducin is sőt talál is párt akkor egy ilyen pasinak miért vannak kevesebb esélye?
2022. ápr. 17. 08:52
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
27-es: a nőknél az a vonzó ducin, akinek ettől a melle meg a feneke lesz nagy. Azokat a nőket általában nem szeretik a férfiak, akik hasra híznak, almaszerűen, ahogy mondani szokás. Ez amúgy a cukorbetegség tünete is lehet, úgyhogy sajnos én is tudom. Hosszú combok, szép karok, kedves arc, és nagy has. Nem ez jön be a férfiaknak, hanem amit régen "bögyös-faros"-nak mondtak. A lapos mellű krumplik ugyanúgy szenvednek a magánytól, és bocs a megnevezésekért, csak próbáltam képszerű lenni.
2022. ápr. 20. 21:29
 29/32 anonim ***** válasza:
71%
28# nekem több nő ismerősöm van akik hasra is híznak és mindegyik párkapcsolatban van miért nem lehet bevallani hogy egy nő akár hogyan néz ki lesz olyan férfi akinek tetszeni fog na de egy ugyan ilyen férfinak meg lehet nem fog összejönni egy kapcsolat de még egy kaland sem.
2022. ápr. 20. 22:44
 30/32 anonim ***** válasza:
49%
29: És van olyan férfi, akinek még az izom se elég. Ugyanúgy nincs matche és nem jut nőhöz, ha nincs meg hozzá a lapátáll és a magasság.
2022. ápr. 20. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!