Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
“Ja, persze, mert csak a menő pasik csalják meg a párjukat.”
“Lépjünk már túl azon a sztereotípián, hogy jól néz ki = szemétláda, csúnya = egy angyali tünemény.”
Én ezt nem így értettem.
Természetesen csúnya emberek is csalják meg a párjaikat… Bár azt gondolom, hogy a nagytöbbségük valóban, valamilyen körben menőnek számít.
Csak azt látom, hogyha valaki jól néz ki, vagy híres, vagy más hasonlóan “fontos” dologban emelkedik ki, akkor annak elnézik a hűtlenséget, míg annak aki nem boostolta valamivel a húspiaci értékét, annak nem…
A csúnya és ismeretlen férfiak is lehetnek hűtlenek, de egy hűtlen top 25%-ban lévő (hűtlen) pasi helyett akkor sem kellenek Ők, ha nem hűtlenek.
Egy nő inkább a császár ágyasa lesz, sem mint egy jobbágy felesége. Egy jövőbeli nő inkább osztozkodni fog egy sikeresen, magas szociális értékkel rendelkező férfin más nőkkel, mint hogy egy hűséges lúzer mellett akadjon ki.
A jövő feminizmusa a poligámia felé fog tendálni és a többnejűség legalizálása, presztízsének megtisztítására fog koncentrálni. (Ma már a nők "erősek és függetlenek", a feminizmusnak sikerült ezt a célt elérnie)
Ehhez azért még kelleni fog pár generáció, de az unokáinknak már teljesen más szexuális piaci környezetben kell majd boldogulniuk, mint amiben jelenleg mi operálunk.
"Szerintem az élőben való ismerkedéskor egy magabiztos, férfias, könnyed fellépéssel bizonyos mértékig lehet kompenzálni azt, ha valaki nem kimondottan jóképű.":
Az egyik csak a csedeket engedik be már a sorbanálláskor, tehát esély sincs a nővel beszélni. A másik meg annyira tömve van férfiakkal, hogy még csak oda se tudsz furakodni ahhoz a pár nőhöz, akit egyébként a körben álló nyugati (azaz kapásból magasabbról kezdő) férfiak folyamatosan támadnak.
Ez ötkert vs instant egyébként.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egyébként mielőtt valaki leírná, ezt én is beismerem és csináltam róla egy korábbi kérdést is. Az is látszik, hogy smárcel nem vagyok, csak incel.
Még a nyaknélküli Big Ed-nek is volt
csinos felesége fiatalabbkorában, pedig akkor sem volt valami szép, aztán mégis csak megcsalta :D Az már más kérdés, hogy most hogy a TLC felkapta volt több nője, de hát azokon is sokszor látszik az undor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!