Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
"Szerintem az élőben való ismerkedéskor egy magabiztos, férfias, könnyed fellépéssel bizonyos mértékig lehet kompenzálni azt, ha valaki nem kimondottan jóképű."
Nem tudom megérteni hogy miért képzelik azt, hogy egy külsőből fakadóan sikertelen férfinak majd lesz önbizalma? Miből legyen szerencsétlennek önbizalma?
Mi lehet annak az önbizalomnak az alapja?
Teljesen abszurd elgondolás
42: Pedig a valóság azt mutatja, hogy osztoznak. Nem mondom azt, hogy a nők, hülyék és nem tudnak gondolkodni, viszont az igazság az, hogy megfelelő szexpartner esetén kikapcsol az agyuk.
Két példa innen csak az utóbbi pár napból innen olyan lányokra, ahol ez történt:
"Nagyon normális, szex is volt, de most visszament külföldre, nyár végén fog majd visszajönni. Minden nap beszélünk, nagyon cuki tényleg, meg szeretné folytatni." - tehát osztozik egy világjáró Chaden, ahelyett, hogy esélyt adna egy átlagos magyar férfinak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"Szeretnék már olyan párt találni, aki nem ver át, nem csal meg, és komolyan gondolja a kapcsolatot." - Tehát osztozik a többi nővel egy egész várost végigdugó Chaden, ahelyett, hogy esélyt adna egy átlagos magyar férfinak. A férfiak 90% -a a piacon nem teheti meg, hogy nem komoly kapcsolatot akar, mivel máshogy csak maximum szökőévent jut szexhez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Emiatt a válaszod nem érdemli meg a 87% -ot. A valóság az, hogy a piacon* lévő nők osztoznak a legjobb pasikon.
*: Én voltam az, aki leírta, hogy nincs minden nő a piacon. Azok a nők, akik bennmaradtak az első kapcsolatukban teenagerkorukban, vagy a baráti körükből találtak férfit, nem osztoznak.
43
Szóval két itteni kérdésből vontál le következtetést az egész női nemre? 🧐
#42 Külföldivel nekem is volt szexkapcsolatom kemény pár hónapig, pont nem érdekelt, hogy mellettem van-e más is, ezért volt csak szexkapcsolat. Aztán megismertem a férjemet, és azonnal lezártam. A férjemen pedig már nem osztozom senkivel, és ez a lényeg.
Szerintem sokszor itt megy mellé a párbeszéd, hogy a nők kapcsolatról beszélnek, a férfiak meg szexről.
"A jövő feminizmusa a poligámia felé fog tendálni és a többnejűség legalizálása, presztízsének megtisztítására fog koncentrálni. (Ma már a nők "erősek és függetlenek", a feminizmusnak sikerült ezt a célt elérnie)"
Ekkora baromságot! :D Még hogy több nejűség :D
"tehát osztozik egy világjáró Chaden, ahelyett, hogy esélyt adna egy átlagos magyar férfinak:"
1. Nem biztos, hogy megcsalja.
2. Lehet, a kérdező is megcsalja.
3. Az alkalmi dugás nem osztozás.
B.sznék ki minden hímneműt, akinél csak az árnyéka is felmerül, hogy a dugás miatt van velem. Valszeg ezt érzik veled kapcsolatban is, és ezért menekülnek túőled a nők.
Igen.
Ez a kérdés sajnos akár állítás is lehetne.
Nem mondom. Ahogy írjátok is, akadnak kivételek, de az nagyon ritkaság.
Nagy szerencse kell hozzá, hogy átlag, vagy az alatti férfi elkeljen. Túlsúllyal, pocakkal meg szinte teljesen lehetetlen.
Már kis pocakkal sem.
Sajnos ma rengeteg a szingli férfi, kevés a nő.
Ezért a nők rátértek a válogatás útjára.
Természetes, hogy előszőr a jóképü, szép arcú, sármos, csinos, átlag testméretű férfiak fogynak el.
A maradéknak meg vagy szerencséje lesz vagy nem, de sajnos álltalában nem.
Itt tartunk ma.
Pár éve még nem hittem volna, hogy a társkereséshez akkora szerencse kell, mint a Lottó ötöshöz.
Férfiként biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!