Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 85 százalékának a férfiak top 25 százaléka kell és inkább osztozkodnak a férfiakon, mint hogy alább adjanak az igényeikből?
Ez nem egy állítás, ez egy kérdés…
Én ezt nem feltétlenül hiszem el, de sokszor hajlamos vagyok igazat adni ennek az állításnak.
Ti hogy látjátok? Szerintetek igaz?
Most például ez az Azahriah ügy is úgy tűnik, hogy ezt támasztja alá…
60.
Az intelligencia és a belső jó tulajdonságok, majd csak azután jönnek elő miután megismertél valakit.
Elsőre mindenképpen a külső és a kinézet számít.
Odáig eljell jutni, hogy kiderüljőn valakiről, hogy mennyire jó ember.
Előbb ahhoz megkéne ismerni valakit.
Egyálltalán, elkéne odáig jutni.
59.
De jó neked. Legalább van akinet tetszel. Ez is valami, mert az emvernek ad egy csöpp kis önbizalmat, amiből nő nélkül sajnos nagyon kevés van.
Hát az igazat megvallva az nem nőveli az önbizalmamat, amikor ki van írva az adatlapomra, hogy akinek gyereke van, vagy aki kövér, azt nem én keresem. És amikor csak ők írnak rám, vagy velük sikerül matchalni, az inkább rombolja, mintsem növelné.
Ez talán a női oldalról azzal egyezik meg, amikor valaki kap 100 liket, és minden második jobbra húzása match, viszont azok ilyen lecsúszott alkoholista kinézetűek mind. Ha ebben az esetben lenne olyan is közöttük, tegyük fel 10% ban, aki még a lánynak is bejön, akkor már pont nem izgatná, hogy a maradék 90% ez az alkesz kategória, mert bejön olyannak is, aki neki is. Viszont abban az esetben, ha 100% lenne az a 90%, akkor már önbizalom romboló lenne szerintem. Nálam ez a 100% os eset áll fenn.
Hát én soha nem fogom megérteni, hogy már szinte mindenki azon van kiakadva, hogy :
Ráírtam-letiltott, bekövettem-eltűnt, jelöltem-nem válaszol, jobbrahúztam, kiírtam, mit nem írt ki, stb. És ez alapján akarnak normális kapcsolatot.
Neeeem. Soha nem fog sikerülni.
A való életben, fagyizás közben, strandon kell szóbaállni azzal, akivel esetleg kölcsönös a szimpátia. Elhívni sétálni, beszélgetni élőben. Na ebből lehet valami, vagy nem. Az összes többi csak bosszankodás, idegeskedés, önbizalomrombolás (miért nem válaszol már). Befelé fordulást okoz.
Már 50-en túl vagyok, de minden bnőmet a fentiekben említett módon ismertem meg.
És igen, volt aki elküldött a francba. Na és ? Egy idegen tette, akkor nem mindegy mit mondott, soha nem látom úgyse többet. És továbbléptem.
Jaa, és örök igazság.
A stílus maga az ember.
Sajnos ez is igaz :
A legerotikusabb egy férfiben a siker.
Magyarul, előbb teremts egzisztenciát (sikeres életet).
És azonnal ezer szép nő fog lógni rajtad, ebben biztos lehetsz.
80-90 es években lehet hogy ez még működött, ma már előbb fognak lemítúznak, vagy zaklatással megvádolni, az még csak a finomabb verzió, ha csak a francba küldenek el.
Sikerrel eddig nem sokra sikerült jutnom :)
55 évesen én is a természetes útban hiszek.
Nem vagyok semmiféle húzogatós oldalakon, meg most már társkeresőn sem.
Vagy belebotlok valakibe a hétkőznapi természetes közegben, vagy nem.
Én ebben hiszek, és álltalában az szokott működni, amiben hisz az ember.
Mindenütt azt olvasom, hogy a mesterséges erőltetett utak nem igazán jönnek be.
61"
"Neeem, nem én voltam a szuper."
Nem hát. Ez csupán a "chad hatás" semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!